Slm kızlar dün kontrol diye gittiğim hastaneden bugün doğum yapmış olarak çıktım ☺️ Normal istiyordum ama artık 40 hafta olmuş nerdeyse ne sancı ne açıklık hiç bişe yok kaka yapıp yeme riski var alalım artık dedi doktorum.sabah 10 da yatış yaptım 14.05 te doğdu minik mucizem❤️ Spinal sezeryan evet rahat ama benim için sonrası biraz sıkıntı oldu.gazımı falan rahat çıkardım aslında çok rahat yürüdüm tuvaletimi yaptım herşey çok iyi.sütüm yok bu arada daha gelmedi emmeye çalışıyor yavrum ama gelecek inşallah.gece sağ tarafıma kaburgama öyle bir ağrı girdi ki allahım ölüyorum galiba dedim 1 saat falan sürdü ağladım sancıdan ebe bunun olabileceğini spinal anestezinin yan etkilerinden biri olduğunu söyledi ağrı kesici yaptı ama en fazla yarım saat geçirdi ağrıyı sonra yine başladı dikişimin ağrısını unutturdu bana 🤦🏻♀️Herkes için aynı şey olmayabilir ama beni biraz fena yaptı hala bile evde ara ara ağrıyor . Bunun dışında bol bol yürümeye çalışın çok rahatlıyorsunuz.başka merak ettikleriniz varsa cvp verebilirim kızlar ☺️ Biz kurtulduk oğluşumla darısı bütün hamişlerin başına inşallah☺️