sabirsizmomy Kevserkzlr 38+0 haftalığız😊 ben de oğluşumu bekliyorum henüz gelmek istediğine dair bi işaret yok bakalımm ne zaman teşrif edecekler 😅
Laleozkan_09 Kevserkzlr ahahahaha 38+4 olduk biz de. Bizim kızın da hiç gelmeye niyeti yok 😅😅😅 Ekmek elden su gölden ortam da sıcak niye gelsin ki😅😅😅
Kevserkzlr Dilankaraman Rabbım sağlıkla kucaklamaya nasip etsin inşallah bizdede hareket çok ama doğuma belirli hiç birsey yok ilk gebeligim🤩
Laleozkan_09 Kevserkzlr sağlıkla gelsinler de ne zaman gelirse gelsin. Ben artık çok yoruldum 😅😅😅cuma günü bizim de 39 olacak Annem Perşembe doğurursun diyor Kayınvalidem cuma diyor Bugün ebe de perşembe gelir belki dedi Hayırlısı bakalım
Kevserkzlr Laleozkan_09 ben ne zaman gelir hiccc bilmiyorum ben 40 ı tamamlar diyorum herhalde 40 la suni ile başlar doğum sanırım çünkü hiç belirti yok😄😄
k_nur2022 Kevserkzlr biz de 38+5 salıya kadar gelmezse salı yatış verdi doktorum suni sancı ile doğum yapacağım 😖 biraz korkuyorum ama çok da heyecanlıyım 🥰
Kevserkzlr k_nur2022 bana doktorum 40 a kadar gelmezse suni vereceğiz dedi beklıyorum bakalm. Hayırlısıyla kucaklayin Bende korkuluyum
Esra-57 Kevserkzlr 38+4 günlük bizim kızında hiç gelmeye niyeti yok 🤣 artık biran önce sağ salim kucağıma almak istiyorum 🤭