Hzlkaya Gkcdila evet şimdi oğluma e bebekten anne yanı aldım safe side çok kullanışlı sonrasında da ikisine de montessori yaptıracağım 👍
Simgeyuca Teusa bizde yoyko düşünüyoruz hangi siteden aldınız acaba birde içine yatak uyku seti vs tercihiniz nasıl hangisi oldu
kivicik Simgeyuca hepsiburadadan aldık biz içinde matı var ama çok sert onun için ayrı yatak almak gerekli. Ama daha onları almadık
Teusa Simgeyuca hepsiburada’da takip ediyordum en düşük 1250′ye düşmüştü. Sonra dolap uygulamasında ikinci el buldum 900 e, yatagi hediye verdi sahibi. Gayet güzel temiz
Nesli29 Nazlimom yoykoyu kurdunuz mu acaba, yan tarafı açılınca yatağa sabitleniyor mu rahat bir şekilde
Teusa Nesli29 denemedim onu çünkü kurarken biraz zorlandık bozmadım o yüzden. Bebeğim doğduğunda deneriz belki
OzlmMmmm Ben heyner in ahşap anne yanı beşiğini aldım yatağı yorganı cibinliği vs dahil bir şekildeydi. Henüz kullanmadım ama kurulumu yaptık çok hoşumuza gitti. Alt değiştirme ünitesi yok ama bence bu büyük bir eksiklik değil.
mrs_elisah Gkcdila ben Yataş tan aldım yatağı. Çift taraflı Bi tarafı 0 2 yaş diğer taraf 3 6 yaş. İçinde yatak yoktu beşiğin