_ezo OnurEfemM şehir hastanesine gidiyorum kim denk gelirse ama som zamanlarda Ebru hanıma gittim memnunum şimdilik
Kbr2525 Şehir hastanesinde Sefa bey mükemmel bi dr çok ince çok kibar ilgili kesinlikle ve ben 4 dr denedim hiçbirinden memnun kalmadım Sefa bey hariç 😌
1mercimek_annesi htcmuhammed ben ondan memnun kalmadım pek ilgili gelmedi bana Hümeyra hanım daha çok ilgileniyor
OnurEfemM _ezo Bana pek ilgili gelmedi ya benim daha önce bi kimyasal gebeligim bi düşüğüm oldu ama hiç ilgilenmedi bile
htcmuhammed 1mercimek_annesi konusmasi filan iyi soru sordugum da guzelce anlatiyor msj yazdigim da hemen geri donuyor Humeyra hanimi da cok duydum
_ezo OnurEfemM zaten rutin şeylerle ilgileniyorlar bence bende bi kaç sıkıntımı dile getirdim oralıklı olmadılar
1mercimek_annesi OnurEfemM demek ki yoğun zamanına geldim bende Hümeyra hanımdan memnunum şimdilik iki kere gittim
1mercimek_annesi htcmuhammed bende girmemle çıkmam bir oldu detaylı bakmadı soru da sormadı ilk düşük yapmışım kanamam çok oldu ama pek olhilenmedi oda enfeksiyona yol açmış ilaç kullanmak zorunda kaldım bir sürü ilk başta ilgilenilseydi böyle olmazmış
htcmuhammed 1mercimek_annesi detayli bi sekilde bana da bakmadi hic bi bakiyor gosteriyor yuzu donukse iste dikkt et v.s v.s soyluyor