nese_gocuk Sevimlianne_adayi canım özel ümit hastanesi murat şenolu tavsiye ederim işinde başarılı bı doktor
Powergirls Bfduam yok bana gelmedi ondan önce meriofert kullandim o ağırdı agri yapıyordu ise de yaramamisti bu iyiydi sag sol dediler bana
Bfduam Powergirls bana bi sey denetimlerinden hep aynı yerden taptım belkide hatalıydı ondan olumsuz oldu. Benim dozum yüksekti, günlük 300 ml, belkide ondan çok yan etkilerini yaşadım, en ufak yan etkisi kilo oldu.
Bfduam Powergirls benide şişirdi ekstra kilo aldım, uğraşıyorum şimdi diyetle, kof şişlik oluyor di mi? Bunun dışında sinir, gerginlik, baş ağrısına yaptı, sende? Sonuç alabildin mi bari? Geçen aydı benim sonuç olmadı.
Bfduam Powergirls demek ki tamamen bünye, Daha önce 3 aylık korunma iğnesi olmuştum, onda da böyle olmuştum.
Canim_bebegim40 Sevimlianne_adayi ne yaptınız hamile kaldınız mı tekrar aşılama yaptırdınız mi ne durumdasinjz
Sevimlianne_adayi Canim_bebegim40 malesef 3 üncü aşılama olacakt çift yumurta diye yapmadı doktorum diğer aya kısmet
minigiminannesi03 Sevimlianne_adayi canim klomen ve catlatma iğnesi vurduruyorsun ertesi gün aşılamaya çağırıyor doktorun aşılama 1 dklik işlem uzun sürmüyor 15 12 gün bekledikten sonra test yapiosun pozitifse hamilesin negatif se adetim bekleyeceksin ve bu arada benimkisi tutmadı 2cisini yaptiracam
minigiminannesi03 Sevimlianne_adayi yapsaydı iyiydi kesin olarak tutacağı belli değil ki kesinlikle suan değerlendir belki tutar canim
Sevimlianne_adayi minigiminannesi03 çok zayıfım o yüzden yapmadı ikiz tutarsa bünyen zayıf düşük yaparsın dedi 38 kiloyum ☺️Bu ay oluruna bıraktı işte şimdi günüme 6 gün kaldı takılmıyorum zaten 2 aşılama oldu 2 işi tutmadı bu da normal şekilde tutmayacağı için artık direk diğer aya düşünüyorum şuan kilo almak için ürün kullanıyorum 42 oldum bileb