SibelAda hamile kalmam normal yollarla imkansızdı doktorun söylemesiyle evleneli daha bir ay olmamıştı Önce kusmalarım başladı üşüttüm sandım sonra ateşlendim 2 gün öğlen yattım enfeksiyon dediler antibiyotik verdiler. Bir kaç gün kullandım karşı komşum ısrarla test yapalım dedi duştan çıkmıştım baktım elinde test kapıda hemde iki tane 😂 kafamda havlu gidip test yaptım komşum elinde bekliyor öyle donuk bir suratla bakıyor ki. Dedim abla imkansız umutlandırma üzme beni bit yandan da saçımı tarıyorum müjdemi isterim dedi inanmadım dalga geçme dedim al işte burda dedi testi çevirdi baban iki çizgi. Saçımı hala tarıyorum ağlayarak yeter diyor 🙈 yoldum saçlarımı annemi aradım ağlayarak konuşamadım. Akşam olmadı bana bir kutu aldım içine Melek koydum bir not yazdım testi de koydum içine eşime verdim geldiğin de. Açamadı kutuyu elleri Titredi hissett galiba bi açtı önce anlamadı bu ne bu ne diye. Notu gördü bana baktı nota baktı karnıma dokundu yok ya dedi var ya dedim öyle bir sarıldı öyle ağladık ki beraber dünyaları verdin bana diyordu sadece öyle ne kadar kaldık bilmiyorum. 😢😍 sonra ablasını aradı ben baba oluyorum diye bağırdı anlamadı ablası 😂 sonra tebrik etti herkes çok mutlu oldu 🙈