Gizemturanli ftmnr_drgt evet bu cimcimeler hareketli masallah 🙈 benımde öyle gerçekten bazen uyusun diye bekliyorum 😂 çok sükür Allah hepsini nazardan saklasın sağlıkla gelsinler inşallah ❣️
Bilgemomm Derininannesi_ Bu herkeste değişken bir şeymiş plesantanın nerede oldugu bile çok etkiliyor ;) ben 5.ayın sonunda hissettim suan 30 dayım arasıra hissediyorum bebekte gayet saglıklı lütfen insanların dediklerine takılma herkes fatklı her bebek farklı
Derininannesi_ Bilgemomm evet evet onu anladım valla iyi ki açmışım postu içim rahatladı meğer benim kızım da hareket ediyomus da ben zor anlamışım😍
dilaaaraozturk Derininannesi_ ben 23 haftadayım daha yeni yeni hissediyorum , normal canım 25 e kadar net hissedemezsin
Ruhsar Derininannesi_ valla ya gün içinde bekliyorum bazen hadi yavrum bi tekme diye geçiriyorum içimden 😅
Ruhsar Tugcesevimli teşekkür ederim canım. Sanırım ben beklentiyi yüksek tuttum çocuk içeride gayet normal takılıyor aslında 😅
Suzan-mustafa55 Ruhsar ooo hemde ne rahat her korkuyla doktora gittiğimde paşa ters yatıyor yüzden de hareket etmiyor diye panikliyorum sen niye bukadar stres yapıyorsun diyorlar ama annelik işte
Asiyeylmz Derininannesi_ benimde ilk hamileliğim karnımda birmşeyler hissediyordum ama anlam veremiyordum. 22. Haftamda tam anladım bebişimin hareketlerini 😊