minikmucizemmmmmm Benimde ilk denemem yarın iğnenin 11. günü sabah test yapcam doktor yapma dedi ama ben denicem bi😂
Zlem minikmucizemmmmmm cnm ben yaptm negatif çıktı ilacın etkisi geçmş ebe bana demşti ki test yapma kan tahlili vercn gelip
Zlem minikmucizemmmmmm cnm bi yap baklm negatif mi çıkck pozitif mi eğer negatif çıkarsa anlarım ki bende erken yaptm
Zlem minikmucizemmmmmm sabhtan yapıp dermisin bana cnm içime su serpileck pozitif çıkarsa anlarım ki bende negatif
minikmucizemmmmmm Zlem evet iki tane aldım bugün ya yarın sabah yapcam ya da iki üç gün daha beklicem. Adetim 11 ocak
minikmucizemmmmmm Zlem merhaba ya kusura bakmayın yapmadım henüz yazamadımda. Adet olcak gibi ağrım oldu moralim bozuldu🤦🏼♀️ Siz yaptınız mı tekrar
Zlem minikmucizemmmmmm cnm ben bugn tahlil verdm yok 😣🙏🏻Allahtan hayrlsı sennde negatiftir bnce çünkü karın adet ağrısı bndede var ebe adetinn 1. Günü ara doktora randevu ayarlaylm dedi
minikmucizemmmmmm Omay0707 evet normal ama benim adetime 5 gün var🙇🏼♀️ İğnenin 12. günündeyim. İlk günler benimde ağrım çoktu. İnşallah tutmuştur ya sizinde benimde🤲🏼🤲🏼