pelinnur BabyLoveeee daha çantam hazır değil ben hazır değilim 😀🤦🏼♀️ Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Umran171117 BabyLoveeee benimde 34 te gttigimde 1 hafta geride dediler minyon olabilir dedi ama korkuyorum bi anda boyle gerilemesine
Rabiaa_uzn Sara_4747 evet 11 şubat inşallah ama normal doğum olacagı için bellide degil.size verdilermi
esredn BabyLoveeee 34+2 bugün itibarıyla. Haftamı unutuyorum bazen. Az kaldı ama ben inanmıyorum sanırım. Bel ağrım çok arttı ağırlaştım iyice. Çok karışık ruh hali içerisindeyim.
esredn ozgese-s evet ama süresini aralıklarını takip edin düzensizse yalancıdır. Olması normal ben de 26 dan beri oluyor. Bazı günler sanki adetli gibiyim.
BabyLoveeee Zehra09 24 şubat gözüyle bakılıyor şu an daha sezeryan normal mi belli değil ama,sezeryan olursa daha erken tabii
Fgnydnd BabyLoveeee Al benden de o kadar 😅 yalancı sancı nasıl oluyor nişan nasil bisey oluyor falan hiç bisey bilmiyorum buralarda dolaşıyorum sürekli bilgi ediliyorum korkuyom bende ya 😅😅
Morprenses Fgnydnd ben de dün doktora epidurali sordum biraz doğumu anlatın dedim dur çatı muayenesi gelsin de bi o zaman konuşuruz dedi 😄
Morprenses BabyLoveeee 32+3 🌸 durumlar iyi ama ben çok ağırlaşmaya başladım sırtım da çok zorluyor beni. Az kaldı diye heyecan ve korku bir arada bir de eksikler var onları da tamamlasam kafam rahatlayacak😄
leylo29 BabyLoveeee subat sonu canim bnde 31 haftalik cok şükür sadece saglikli gelsin tek istegim korku degilde hetcan var cok bide normal dogum nasil yapcam bilemiyorum catim dar hayirlisi
BabyLoveeee leylo29 doktorun sezeryan demedi mi genelde çatı dar olanlara sezeryan dendiğini duydum ben
Zmervetk Ece003 evet evet çok umursamıyorum ben çünkü kızım maşallha çok hareketli. Doktorum bu kadar harekete normal dedi. Zaten son zamanlar alanı daralacağı için çok hareket edemeyecek çok sorun olmaz bu haftalardan sonra. Çözerse de kendi bilir :)
Sara_4747 Rabiaa_uzn benim 3 sezeryan olacak özelde ki doktorum 12 dedi ama ben devlete olmaya karar verdim inşallah sıra bulursam gideceö bulamazsam özelde 12sinde olacam 🙃
Zehra09 BabyLoveeee evet benim de normal 25 Şubat ama sezeryana karar verdik benim isteğimle 😊 o sebeple 10 subat ile 15 subat arasi alırım dedi.4 Şubat’ı atlatinca da erken doğum riskini atlatmış oluyoruz