RumeysaNur34 Son 24 gün ama kasık ağrısı mide bulantısı ara ara gelen sancı uykusuzluk nasıl geçecek bu günler ağlamak istiyorum yanlış anlamayın ama kendimi hastalıklı gibi hissediyorum halsiz mutsuz ne yapmalıyım bilmiyorum 😔
Elfs RumeysaNur34 genelde böyle oluyormuş son zamanlar allah yardımcınız olsun bebeğinize kavuşacağınızı hayal edin çok az kalmış çok güzel… allah yardımcınız olsun, allah kurtarsın dediklerini duymuştum hamileler için…
MerveeD RumeysaNur34 20+5 deyim 3 gunluk kasık agrısı resmen vajınama dogru vuruyor enfeksiyon varmıs benımde aynı hergun bır yerım agrıyor bebegım ıcın agrılara razıyım saglıklı sag salım dogsun da ama benım de hc halım yok halsizim hc bsey yapasım gelmiyor
Gizemmmmira RumeysaNur34 Valla gülüm ne kadar kolay olur senin için bilmiyorum ama bu günlerin keyfini çıkar doğum yapalı 17 gün oldu harabımmmm düşün 😂
RumeysaNur34 Elfs Allah razı olsun bende öyle motive etmeye çalışıyorum az kaldı az daha dayan diye ama ağrılar uykusuzluk diğer şikayetler o kadar canımı sıkıyor bazen canımı o kadar yakıyor dayanamıyorum 😔🙏
Elfs MerveeD çok doğrudur benim ki küçük daha 19 olacak 1 gün sonra benim şimdiden anamı ağlattı. Ne diyebilirim ki allah hamilelere yardım etsin. Doğuma kadar böyle olmaz belki bir kaç gün sonra bir rahatlama olur
RumeysaNur34 Gizemmmmira keşke keyfini çıkaracak durumum olsa inan durmam ama ağrıdan acıdan halsizlikten keyfin k si yok maalesef 🥺😊
Elissar RumeysaNur34 son 7, daha da uzun olabilir. 42 hafta bitimini bile normal kabul ediyorlar. Mümkün olduğunca gün sayma, öyle olunca hiç geçmiyor günler. Benim 8 ay midem bulandı, 8aydan sonrası da malum işte her yanım ağrıyor. 9aydır hasta gibiyim 😓
RumeysaNur34 Elissar zaten beni yoran son haftalar değil canım benimde ikinci gebeliğim bu çok zor geçti 7 haftada başlayan mide bulantısı kusma ile 5 ay aç kaldım sürekli hastanede serumla ile beslendim sonra açlık yorgunluk hissi geçmedi son aylar rahat edersin dediler ne mide bulantım geçti ne halsizliğim birde üstğne ağrılar uykusuzluk eklendi dayanamıyorum artık 😔