minikbebegim19 Kızlar 30 artı 0 dayım hiç kuaföre gitmek istemiyorum kendim 2 günde bir böyle duşta temizlesemmi sadece bacağıma ağda yqpıcam 34 gibi falan inşallah öff öff
Deniz8181 minikbebegim19 neden gitmek istemiyorsunki bence en rahati canim git ama yinede swn bilirsin iki gunde bir cildini cok tahris edebilir bence
Havva-42 minikbebegim19 bende33 haftalığım koltuk altı bacaklarımı ağda veya makine ile alıyorum ama genital bölgeyi mecburen jiletle alıyorm ama hamam otu tozu alıcagm o da kökten alıyormuş hafta sonu çıkıp alıcagm onu kullanacgm eğer kullanamazsam mecbur sargaraya makine ağda hangisini yapabilirsem
Nur-07 minikbebegim19 canın 29 haftadan sonra özel bölgene ağda vurma erken doğum riski olabilir mis dün biraz araştırdım jilet sadece onu kullana bilirsin aman dikkat et
Havva-42 minikbebegim19 kullanan hamile arkadaşım var 1 ay normal ağda kökten alır gibi çıkarmyormuş hemen kullanmadım bende alıp kullanıcam
Zehra9616 minikbebegim19 heryerime kendim yapiyorum 30+2 daha dun yaptim bende mis gibi oldum guvenebileceginiz temiz yer varsa yaptirin tabi iyi oluyo agda temiz
Afro-dit Zehra9616 bazı doktorlar önermiyor bikini bölgesinde de kaslar var ya birde acı oluyor malum acısız olmuyor o bölgeye ağda yapmak
Zehra9616 Afro-dit aci esiginle alakali cnm aci cekme ben son gune kadar oglumda hic bisi olmadi keske tetikleseydi ama o is biraz hurafe 😃
Afro-dit Zehra9616 valla tam bilmiyorum canım kaslar olduğu için ağda da o bölgeyi cekistirdigi için gebeyken ağda yapmayın diyen doktor da var bir sakınca görmeyen doktor da var 😊
Citos Ya ben de bu konuda çok tedirginim , lazerli normalde genital bölgem ama tamamen bitmemişti , normalde jiletle idare ediyorum ama doğum için ağda yaptırmak daha temiz olur gibi geliyor . Ama yine de tedirginim 😖