Mavisinannesi2 Kızlar bebişim kız ama ben hep erkek hissediyorum ve detaylıda bile kesin denmedi devlette doktora gittim kız dedi sizdrde böyle oldu mu doğuma kadar değişen veya doğumda süprizle hissettiğiniz doğdu mu🙈
Cizi-kraker Mavisinannesi2 bende ilk gebeliğimde hep erkek hissettim üç ayrı doktora gittim devlet de dahil hepsi kız dedi sonuç kız bebişim oldu 😄 üstelik beni gören herkes de 9 ay boyunca sen erkek dogurcan bak diyordu ama hisler değil malesef ultrason da görünen neyse onu doguyorsun bacım 🤭🌺 şimdi ikinciye hamileyim malesef kendisini bacağını açmıyor ve göremedik 18 hafta olcam
Haydi Mavisinannesi2 ilk hamileliğimde hep kız hissediyordum şükürler olsun bi kızım oldu ikinciye hamile olduğum günden beri hep erkek hissettim doktor 15 haftalıkken kız dedi hiç kimseye söylemedim çünkü inanmıyordum ama yinede kızım diye seviyordum 😂20 haftalıkken detaylıya gittim orda erkek dedi tabi şok oldum ama hislerime çok güveniyordum yanilmadım 🤲
Mavisinannesi2 _hamisanne 21. Haftamdayım özelde şimdiye kadar benzettiler detaylıda kordonmu ayıramadılar devlete gittim kız dedi ama erkek hissediyorum ve belirtilere inanmıyorum ama belirtiletdr erkek etrafımda herkeste erkek seninki kıza inanma diyor kötü oldum🤭🤭😅
Cizi-kraker Mavisinannesi2 şuna şaşırdım mesela detaylı da nasıl ayiramadilar kordonla çok tuhaf ya adı üstünde detaylı uzunca bakıp hala nasıl netlestiremedi doktor
Mavisinannesi2 Wonderful_mom kaç haftalıksınız banada kesin olarak devlet dedi ama özeldeki doktorum bitürlü netleştiremiyor sürekli inşallah değişmez diyor ne demek sizce
Mavisinannesi2 Cizi-kraker benimkinide herkes öyle diyor etraftakiler hep saçmalayınca aklına takılıyor🤭😅😅
Cizi-kraker Mavisinannesi2 hayırla sağlıkla al kucağına canim erkek kız hiç farketmiyor inan ki ama Rabbim uslu sakin sağlıklı akıllı bir bebek versin o çok önemli bak 🙂
Mavisinannesi2 Cizi-kraker bebek çok hareketliydi hep aynı yerde oynuyordu çikolata ve yürüyüş yap gel dedi bu seferde bağdaş kurmuştu o yüzden göremedi