Gta-35 Sanırım doğum ücreti 5.000 tl olmuş paket içeriğinde neler olduğunu bilen var mı fotoğrafcı, kuaför, oda süsleme falan ?
Aminella Gta-35 aynen yok gibi ben gidiyorum dilay gokdeniz kontrolum .var bu hafta sormadim bir turlu
Gta-35 Aminella Benim doktorum dışardan hastaneye gitmedim hiç daha 28. Haftadayım doktorum o hastaneyle anlaşmalı doğuma daha süre var ondan daha gidip soramadım
Maviko Gta-35 ama bence ekstra bişiler olsa ohaa bunuda yapıyorlarr diyip aklımda tutardım 😂 cünkü saydı bana dahil olanları ve sadece işitme testi var aklımda 😂 2 hafta sonra gitcem sorup yazarım ❤️
Maviko Eslem3543 kasımda arkadaşım doğum yaptı 3900e.aslında diğer yerlere göre kıyaslayınca normal kaldı 4900 😂
Zuhalbrl 3 sene önce kizimi doğurmuştum kapıya sus bile asmiyolardi doktor hemşire vs çok memnun kalmıştım bi tek işitme testi yapmışlardı bi de odaları aşırı küçük bi iki tane büyük odası var özellikle büyük oda istiyoruz deyin boşsa verirler
Gta-35 Zuhalbrl benimde arkadaşım 3 yıl önce karatas hastanesinde baya makul fiyata doğum yapmıştı kapı süsü fotoğrafçısı kuaförü hepsi içindeydi şaşırdım açıkçası ücrete bunları dahil etmemelerine
Msl_ege Maviko epiduralde mi dahil değil 🙄🙄 fotoğrafçıdan bilgi aldım bende baya da yüksek 1200 lira albümde