Cantanem44 Kızlar dün moralim çok bozuldu son adet tarihim 11 Temmuz bu duruma göre 4+5 hamileyim dün beta 2238 çıktı ilk kan 250 ikinci 668 üçüncü son olan da 2238 doktor vajinal ultrasonla keseyi göremedi ve dış gebelik olabileceğinden bahsetti ne olur yardım edin anneler kaç haftada ve beta kaçken keseyi gördünüz 😢
Hgemr Cantanem44 vajinal bilmiyorum ama karından 3 bin 6 bin arası görülür diye nette okumuştum. Stres yapmayın biraz daha bekleyin,küçük olduğu için görülmemiş olabilir.
Aleynaozkayaa Cantanem44 2672 iken kese ufacık gözükmüştü ama bekleyin endişelenmeyin daha çok küçük 5 haftasını doldursun
ftmfts Cantanem44 boşa moralini bozma canim cok erken daha bi hafta daha bekle benim 5000lerde gözükmemişti de bi hafta sonra alttan bakmıştı doktor
BabyDrs Cantanem44 hemen endişelenme bebek daha çok küçük beta 6899 yani 7000 deydi benim öyle görüldü arkadaşımın da 2000 lerde görülmedi doktor 1 hafta sonra çağırdı beta yükselmişti o zaman görüldü endişelenme görülür o daha çok yeni 🤲🏻
Cantanem44 Aleynaozkayaa işte hep doktorun ters konuşması zaten canım sıkkın haxiranda kürtaj oldum çok sevindim bu gebeliğe bu gebelikte de böyle deyince stres aldı beni😔
Cantanem44 ftmfts birde benim geç döllenme değil hani öyle olsa takmayacağım benim adete 2 gün kala 230 çıkmıştı beta sevindim iyi dedim(ilk defa böyle değer gördüğüm için sevindim) 2238 kese Yok doktor bi garip ben bi garip😒
Cantanem44 BabyDrs keşke banada dese haftaya gel diye benim direk Çarşamba gel beta ver ona göre konuşalım dedi😢ne konuşacaksa 😔yani biliyor o hastanede kürtaj oldum beni takip ediyor barı düzgün yaklaş nerdeeeeee
Aybukealtintas Cantanem44 Ben o hafta gittiğimde, doktor bu hafta kese göremeyiz birkaç hafta sonra gel demişti, bende 1 hafta sonra gitmiştim öyle gördük sizde birz daha bekleyin derim
Cantanem44 Aybukealtintas yok canım nerde görmemiz lazımdı dedi iyice gerdi beni 8 9 hafta olurda hani belki derim ama yok hemen cevap Yok kese
doganursezmag Cantanem44 benim 4215 di karnımdan görünmedi, alttan baktığında göründü. İnşallah en kısa zamanda görürsünüz dış gebelik değildir. Ne zaman gideceksiniz tekrar?
Cantanem44 doganursezmag teşekkür ederim yorumun için canım doktor yarın gel beta ver dedi sonra tekrar beta yani Çarşamba’dan için öyle dedim çok strese girdim
Bbsra Cantanem44 üzülme sıkma canını bende keseyş gördüm ama şuan başka sorunları yaşıyorum merak ediyorum üzülme sadece herşey allahtan hakkımızda hayırlısı olsun 😘
Yuestun Ben devlette beta yaptırıp sonucu alıp özele gitmiştim 1854 cıkmıstı aynı benimde 4+2 ydi kese vajinal muayne ile göründü, ama ultrason cihazı kalitesinden de farkediyor. Örnegin özelin verdigi ultrason resmi ile devletteki çok çok farklı, devletteki iki aylıkken gitmeme ragmen kese zor görünüyoordu. bir hafta sonra da kalp atıslarını duymustum. Kötü düşünmeyin inşallah normal bir gebeliktir☺️ Biraz sabretmelisiniz 🤗
Cantanem44 Yuestun evet canım ikisi gerçekten farkediyor ben üniversite hastanesine gitmiştim özel bi oda var orada makineler 0 orda baktı yine göremedi zaten orda moralim 0 oldu :(
Tugba6336 Cantanem44 canım bildiğim kadarıyla 5 haftaya kadar ultrasonda görünmüyor kese. Arkadasım demişti bana 5 haftayı bekle öyle git alttan muane ile görünür yoksa demişti.
Cantanem44 Tugba6336 bekleyim bakalım da doktor işte Çan’ımı sıkmasa dese haftaya gel diye Yok illa Çarşamba
Pnr8993 Cantanem44 Cantanem44 Cantanem44 şimdi çok dikkatli olman gerekiyor bende de ilk başta açık renkli kan geldi ardından 1 hafta sonra kahverengi geldi progestan verdi doktor yatıyorum kendini hiç yorma birde eşinle uzaklaşın dikkat edin
MelisaAksu Cantanem44 canım herhafta katlaması gerekiyomus alttan ultrasonla felanda bakıyolar baska doktorlarada git banada neler dediler takılma fazla
Cantanem44 Hepinizden Allah razı olsun canlarım çok teşekkür ederim çok korktum doktor çok korkuttu görmemiz lazımdı dedi zaten daha önce dış gebeliğim var ama onda lekelenmem ve beta artışı iyi değildi bunda herşey iyi öyle demesi çok moralimi bozdu 😒4 tane düşüğüm var en sonuncuyu Haziranda kürtaj oldum psikolojim 0 birde kese Yok dedi ben 😢
Seten Cantanem44 üzülme inşalalh hayırlısıyla kesede gözükür daha çok erken betan zaten düzenli artmış bende 7 ay önce dış gebelik yaşamıştım dediğin gibi hem lekelenme hemde beta düzensiz artmıştı moralini bozma iyi düşün iyi olsun inşallah 🙏
Sulegorkemakyol Cantanem44 beta kaç olunca bilimiyorum ama 5-6 ıncı haftada daha belirgin oluyo ilk benimde görünmedi 4 haftada 6 haftaya kadar bekletti doktorum sonra gördü kap atışınıda biz 7 inci hafta bitmişti yani 8 inci hafta içindeydik duyduğumuzda birazdaha beklemelisin ama endişe etme bu kadar çünkü binnacık oluşmaya çalışan bebişini de etkiliyosun gerginliğinle
Cantanem44 Kızlar İnan’ın dün çok moralimi bozdu zaten iyi değilim cihazı iyiydi eski cihazlardan değil Üniversite hastanesine gidiyorum özel bir oda var orda cihazların hepsi son model dikkatli baktı ama kese göremiyorum dedi dış gebelik olarak görünmüyor rahim kalınlığın iyi tüptede şu an için bişey göremedim dedi ama bu kesin değil anlamına gelmiyor dedi doktor uzman Prof Oper.değil
Tqbyldz1 Cantanem44 benim iki çocuğumda da kese 6+3den sonra görüldü. Alttan muayene ben istemedim bekledim 6+3ten sonra keselerini gördük kalp atışlarını ilk çocuğumda 7. İkinci çocuğumda 7+4de duyduk
fatos35 Cantanem44 cnm.benim.doktorumda.ayni.seyleri soyluo.5+5 ve kese gorulmuo bos gebelik olablir.dedi ama.ben.hala bekliyrm.senide.cok iyi anliorm icini ferah tut hepimz.icn.hayirli haber olur ins