Ebrbre Beta ve bi çok değer için kan verdim e nabıza düşer mi düşerse ne zaman düşer sabah 9 da verdim ?
Ebrbre anonim34 evet canım doktora gitmeden önce bazı testleri sağlık ocağında verdim özele gideceğim de test yükü azalsın diye 🥰
Poyrazin_annesi Benim düşmemıstı hatta saglık ocagına sordum. Saglık ocagındakı tahlıller e nabıza düşmez dedı. Hastanedekıler düşer dedı
Poyrazin_annesi Ebrbre bence saglık ocagını bı arayın. Yada e nabıza gırıp bakın daha onceden saglık ocagında verdıgınız tahlıller düşmüş mü dıye.
Sssna Ebrbre ben geçen ay yapmıştım düşmedi ondan öncekiler düşmüştü. MELİS diye bir siteye yönlendirdiler hasta no şifre falan vermişlerdi onları girip sonucumu öyle görmüştüm
lunam Ebrbre Sağlık ocağına göre değişiyor. Bizim burda düşmüyor mesela. Barkod veriyorlar farklı bir sistemden bakıyoruz ya da gidip sağlık ocağından alıyoruz.
HYM Ebrbre düşüyor cnm ama istersen tahlil vericeğin zaman aile hekimini söyle sistemden görünür yapıyor ben dün öyle yaptım yarın doktorum sistemden bakar tekrar yaptırmak zorunda kalmam