Ggalparslan Kızlar çok merak ediyorum ikiz bebekler hep aynı giyinmek zorunda mı ? Ben herşeyden 1 adet alıyorum farklı renk ve modellerde hiç 2 tane aynı şey almadım kıyafet battaniye nevresim vs gibi almam gerekiyor mu ?
hamisanne_63 Ggalparslan yok canım aynı giyinmek zorunda değiller tabiki de istediğiniz gibi alabilirsiniz yani ben olsam hiç illa aynı olacak diye herseyin aynısından ikişer ikişer almam
Elfcm Ggalparslan açıkçası hevesim vardi şu an 2 bucuk aylıklar bazen aldiklarimdan heves edip giydiriyorm bir bakıyorum kusuyor bir bakıyorum çiş geçmiş biri 1 gun boyunca üst kirletmiyor diğeri gunde 2 kere üst değiştiriyor bundan sonra bir örnek falan almıyorum. En fazla özel günlerde olabilir veya bir kıyafetin farklı renkleri varsa o sekilde alınabilir bire bir ayni olmasindansa.
ikizleribeklerken Ggalparslan bende ikiz bebek bekliyorum bir kız bir oğlan ama hiç bir şekilde pembe ve mavi olarak almk istemiyorum mümkünse aynı alıyorum değilse ikisine de kullanabilecek renkler alıyorum niye şart olsun ki😀
Civcivim000 Ggalparslan yoo neden zorunda olsun tercih meselesi. Aynı şeylerden ikişer almak yerine değişik değişik alıp dönüşümlü kullanmak daha mantıklı hatta farklı farklı giyinirler😀ama özel gün foto çekimi vs durumları için hoşuma gidiyor bir kaç takım öyle şeyler için aynı olabilir belki onun dışında hep bir örnek giyinmek zorunda değiller tabi ki
Melek141120 Yoo neden zorunda olsun ki canınız nasıl isterse öyle giydirirsiniz Benim yeğenim 4 yaşında ona annesi öyle bir empoze etmiş ki canı ne isterse onu giyer yok renk uyumu yok bu erkeğe olur diye birşey yok bence öyle olması gerekiyor
Ggalparslan hamisanne_63 bende almadım çok saçma geliyor tıpatıp aynı şeyleri giyinmeleri giydirene saygım var tabiki ama ben sevmiyorum
Ggalparslan Elfcm benim hevesim olmadı hiç o yüzden aynı kıyafetten almadım şuana kadar ama dediğiniz de doğru 😂 biri kusar biri s*çar falan aynı kalmaz kıyafetleri😀😀
Elfcm Ggalparslan almaniza da gerek yok o zaman psikolojik olarakta bir aciklama yapmıştı bir psikolog ama hatırlamıyorum önermiyorlar aslinda ayni giyinmelerini 😊
Poyrazin_annesi Allah günah yazmasında hıc sevmıyrm hergun hergun aynı gıyılmıs kıyafetlerı gormekten . Herlde benım kucuklugumden kaynaklanıyo bn ve abım kuvukken hep aynı gıyermısız yanı hep erkek kıyafetı gıydırmıs annem bana😂 yetmezmıs gıbı sacımı erkek gbı kestırmıs
poyrazinannesi1 Aynı giyinmeleri bana çok hoş gelmiyor. Farklı farklı ürünler alıp değişikli giydirirsiniz. Aynı giydirmenin ilerleyen yaşlarda çocukların psikolojilerine olumsuz etkileri varmış. Bir psikologdan dinlemiştim, araştırabilirsiniz.
Beybilerim Ggalparslan benimde ikiz kızlarım olucak ama öle herşey aynı olsun kafasında değilim. Tabi alırken herşeyden 2 çift aldık ama o anki ruh halime göre bir örnek aldığımda oldu. Farklı farklı aldığımda oldu. Yani canımız nasıl İsterse öle giydirirz. Sağlıkla gelsin bebişler 🙏🧿💕
baharyeto123 Ggalparslan benim 3 yaşında ikizlerim var bugüne kadar hiç aynı şeyleri giydirmedim hediyeler dışında 😌 kendim alırkende aynı model olsada mutlaka renkler farklı aldım