busbus94_ Kızlar temmuzun başında inş doğum yapacağım ama yeni doğanları / ilk üç ayı nasıl alışveriş yapıcaz kısa kollu vs
selmabttl3 busbus94_ kısa kollu çok uygun olmaz ama ince pamuklular güzel olur 0 /3ayları öyle al sonra son bahar zaten biraz biraz kalın alırsın kalın battaniye falan örtülmez zaten isilik olur müslinler güzel olur
Seda5892 busbus94_ evim aşırı sıcak olmuyor sivastada akşamları serin oluyor genelde bi kaç kısa kollu alırım gerisi uzun kollu olur. Nasip olursa bende haziran sonu temmuz başı
HalimeMuhikanci busbus94_ busbus94_ bende Temmuz başı doğum edicem kısa kollu yazlık kıyafetler almayı düşünüyorum çünkü tam yazın ortası soğuklara girene kadar zaten epey olur ondan sonrada aldıklarımız olmayacak bu seferde de kışlık alırım
Iknr-mls Bende mayıs da yapicam alışveriş yaparken kısa ve uzun olarak alıyorum ilk ay uzun giyilir heralde daha sonra ince belgelerle devam ederiz heralde sağlıkla kucağımıza alin inşallah
Melisss_c Iknr-mls bende Mayıs başı yeni doğan ve 0-1 uzun kollu tulumlar aldım hep kısa kollu bi kaç tane yine soğuk oluyor bence, temmuz ağustos ayları için asıl yazlık gibi alacağım
FHKK busbus94_ Merhaba kaç haftalıksınız bizde Haziran sonu temmuz başı olacak büyük ihtimalle, oğlum 4 temmuz doğumlu bol bol kısa kollu zıbın almıştım 😌 Havalar çok sıcaktı.
busbus94_ FHKK 9 Temmuz ama ben sezaryen olacağım için bi hafta önce alır diyolar henüz hekimimle görüşmedim ama 😌
Efnan Bende temmuz annesi olacağım inşallah 🥰 kısa kollu zıbın alırım diye düşünüyorum daha bir şey almadım henüz 😅 zaman yaklaştıkça buradan bilgi alırım diye düşünüyorum ❤️
Bhr21 Valla oğlum kış bebegiydi Aralık’ta dogmustu ama bu bebeğim temmuzda doğacağı için uzun ve kısa kollu zıbın karışık alırım diye düşünüyorum 🥰
tatlidusler Benim de Temmuz sonu kısmetse doğum. birkaç takım uzun kollu yenidoğan alıp kısa kollu zıbın tulum öyle yazlık şeyler alırım diye düşünüyorum