Emineekyl Karasız kaldim hangisini alsam diye kullanıp şundan memnun kaldım dediğiniz oldu mu kızlar ?
Elfs Emineekyl biz kabin boy travel sistem tercih ettik. İyi Pusetlerde bin liradan başlıyor araba için ilk yıl lazım olacaktı o yüzden hem pusetli hem hafif ve az yer kaplayan bir model tercih ettik daha kullanmadım.
PrensesFiona Emineekyl hem travel hem de baston tip kullanılabilen model aldım. Sunny baby vista 9026 travel sistem bebek arabası. Henüz kullanmadık ama gayet sağlam ve kaliteli. Youtubada da videosu var 80 kilo adam oturuyor üstüne beni video ikna etti.
Shlshss Emineekyl Pierre cardin karma plus aldım puseti ile birlikte. Hem kaliteli hem az yer kaplıyor. ☺️
Nihanus Emineekyl traveller çok hantal oluyor 2020de oğlum için kraft leon almıştık pusette 9-10 ay duruyor mecbur o zaman güzel arabadan inip binerkende zor olmuyor ama diğer büyük parça tam hammallık oluyor hiç bir yere girmiyor bagaja sığmıyor aç kapa sök tak ayrı araba koltuğu al hep boşa çaba. Biz 1 yaşına gelmeden oğlumuz onu satıp hamilton kabin boy aldık. Şimdi bir bebeğimiz daha olacak nasipse doona tercih ettik biraz pahalı olabilir ama iki bebek çok yakın olduğu için her sistemide denediğimizden en doğru bunun olduğuna eminiz zaten doonanın ikinci elide peynir ekmek gibi
Emineekyl Elfs hmm bende travel sistemi çok kullanamazsin dediler o yüzden kabin yada baston model düşünüyorum
hamisanne_63 Kubrailkan kesinlikle bence hiç gerek yok travele kabin tipi bebek arabaları en mantıklısı
karakiz1 PrensesFiona Size tesekkur ederim tam istedigim bebek arabasi tipi nerden aldiniz acaba trendyolda bulamadm
hamisanne_63 Shlshss cok beğeniyorum o bebek arabasını kaça ve nerden aldınız acaba internetten baktım da fiyatı yüksek geliyor biraz 🥺
gamzelihemsire Kabin travel aldım , prego solo 2032 modeli tavsiye ederim aşırı kaliteli ve şık gözünüz kapalı alabilirsiniz tekerlekleri çok sağlam amortisör sistemi var , puseti ayrı takılabiliyor arabaya , biz trendyoldan indirimdeyken aldık çok beğendik
gamzelihemsire gamzelihemsire ayrıca yer kaplamıyor bagaja rahat sığıyor ve kapatması da çok rahat valiz gibi arkanızdan cekebilirsiniz
hamisanne_63 gamzelihemsire merhaba bende kabin almak istiyorum bişey sorabilir miyim dediğiniz arabaya baktım da oturma ünitesini tamamen çıkarıp puseti tekten takabiliyor muyuz ? Yoksa puseti oturma ünitesinin içine mi takıyoruz ?
EgeninAnnesiiiiiii Emineekyl travel sistem aldim. 1750 liraya almıştık kasım indirimlerinde. Simdi 3550 olmuş e bebek canyon travel sistem
gamzelihemsire hamisanne_63 oturma ünitesini vidaları var söküyorsunuz puseti yerlestiriyorsunuz bizde alırken araştırdık , zaten ilk 6 7 ay bebek pusette oturacak o yüzden biz oturma ünitesini söktük pusetle kullancaz , daha sonra puseti çıkarıp oturma ünitesini takarız yine zor bişey değil ama kesinlikle
Berru Emineekyl benim ikinci çocuğumda normal bebek arabasi vardı kabin boy.ama eşim canyon marka e bebek ürünü travel sistem bebek aransindan alalım dedi puseti olduğu için heves etti.Sifirlari 2300 civarı ben letgodan temiz buldum hiç bir yirtig vs yok 600 TL aldım her parçasını tek tek yıkadım kaldırdım.Hayat çok pahalı yapacak birşey yok.Birde joie nin ama kucağı salincahi var fişe takiyorsunuz kendi kendine sallaniyor oda sıfırı 3500 civarı onuda letgoda buldum 470 TL aldım onuda yıkadım sarıp kaldırdım fikir olsun sizede
PrensesFiona karakiz1 hepsiburada da ve babymol de var. Stokları çabuk tükeniyor yalnız. Ben Ankara etimesgutta botti diye bir mağaza var oradan aldım.
hamisanne_63 Shlshss şuan fiyatı yükselmiştir kesin değil mi o sayfada satılan karma plus da oturma ünitesi çıkıyor puset tekten takılabiliyor o özelliğimi cok sevmiştim
Poyrazin_annesi 4 baby travel sıstem aldm cok rahat surukuyor ve hafıf . Ama oglum bıraz buyuyunce baston araba almayı dusunuyrm
Emineekyl Poyrazin_annesi ya işte bende tekrar 2. Araba almak istemiyorum herşey para valla çok pahalı hayat o yüzden bir tane alim uzun süre kullanayim istiyorum
hamisanne_63 gamzelihemsire ayy tam aradığım model cok teşekkür ederim hep kabin istiyordum ama pusetin de tekten takılmasını istiyordum. Genelde kabin modellere puset içine takılıyor oturma ünitesini sökmeden o görüntü de hiç hoşuma gitmiyordu böyle bişey arıyordum cok teşekkür ederim böyle olabilen kabin boy bildiğiniz başka araba var mı acaba ben gri istiyordum bunun sadece siyah rengi var sanırım