aysetsch Merhabalar 26+3üm bugüne kadar hiç yaşamamıştım dünden beri 20lik dişimde bi apse oluştu ve ağrısı da çok, doktora gidemedim evde ne yapsam hafifler acaba
Lavinyam aysetsch süt çok iyi geliyor soguk süt birde karanfil yagı kullandım canım geçti benimdr diş etlerim şişmişti ama geçti hemen
Betyblue aysetsch benim de 20 lik dişim çok süründürdü beni özelde çektirmekten başka çarem kalmadı çünkü ne yapsam ağrısı geçmiyordu. Son üç aya girmeden diş hekimine gidin gerekiyorsa çeksinler dayanılmaz o acı çünkü
Dt_gamze aysetsch antibiyotik ten başka bir şey çare olmaz ben dış hekimiyim süt yazan olmuş süt ve süt süt ürünleri çekimden sonra bile bir gün önerilmez sütun bakteri tutma özelliğinden dolayı karanfil yağınim uyuşturucu etkisi vardır ama diş ağrısına etki etmesi için sinirin açıkta olması gerekir soğuk suyla gargara yapabilirsiniz sismeyi önler ama tabiki tek çözüm bir an önce doktora gidip ilaç kullanmanız ertelenebiliyorsa beklenir değilse cekiminiz de yapılabilir hiç bir skaincasi yok enfeksiyon bebeğe daha büyük zarar geçmiş olsun
burcuacrr aysetsch ben de öyle çekiyorum 20lik dis hem de. Çektirmek başka çare yok. Apseli dişe antibiyotik etki eder. İnan başka çare yok. Benim 20lik olduğu için antibiyotik bile etki etmiyor.
aysetsch Betyblue hayır bir de önceden hiç sıkıntı yaşamadan çıkarttım hatta 4ü de duruyor yirmiliklerin. Şimdi gebelikte apse yapası tuttu çektirmekten çok korkuyorum🥺
burcuacrr Betyblue benim de yirmilik dışım çok fena. Kafamı duvara vurmadığım kaldı. Antibiyotik dahi etki etmiyor çektirmekten başka şansım yok. Bir sıkıntı olmuyor değil mi .
Betyblue aysetsch gebe olduğunuz için çürüdü sanırım benimde öyle oldu yani bebek kalsiyum ihtiyacını dişi çürüterek giderebiliyormuş. Çektirmeyi bende hiç istemedim ama 3 hafta kadar dayandım sonra uyku uyuyamaz oldum mecbur çekildi.
Betyblue aysetsch evet iğneyle uyuşturuldu 5 dk bile sürmedi çekilmesi sonrada bir sıkıntı kanama vs olmadı
Betyblue burcuacrr yani ben antibiyotik kullanmadım o kadar enfeksiyon yoktu çünkü normal uyuşturup hemen çekildi bir sıkıntı olmadı ilk 3 ay son 3 ay yapmıyolar
burcuacrr Betyblue hem kan sulandirici kullanıyorum hem son 3 ayın içindeyim durum skntili. Mecbur dayanacagim 😞 antibiyotikle daha iyiyim inşallah artmaz tekrar.