Hasret_Ali Arkadaşlar 35.haftaligim her yerim ağrıyor diye bilirim uyuyamıyorum geceleri hiç sagima yatıyorum sağım soluma yatıyorum solum ağrıyor ayağım bacağım başım her yerim ya karın altım belim normal mi bu ayda
Ruzgarperisi Hasret_Ali Aynı durumdayız kuzu.35+2 den selamlar.😂 İnşallah 38.haftaya kadar dayanır .daha doğru dürüst hazirlanmadim bile.eksikleri tamamlamak lazim.
Merveidareci Bende burda durayım benimde aynı 🙄 Hamileliğin en zor zamanları gibi geliyor bu günler bana Yatamıyorum kalkamıyorum doğru dürüst uyuyamıyorum kasıklarım ağrıyor arada ne tarafa dönsem rahat edemiyorum
Hasret_Ali Merveidareci ya aynı günlerdir uyku haram oldu iş bile yapamıyorum evde halsizim çok başım çatlıyor resmen
Hasret_Ali hamisanne_63 valla elhamdülillah bazen çok hareketli bazen çok hareketsiz günü gününü tutmuyor benimkinin
hamisanne_63 Hasret_Ali benimki cok hareketli gelişimi 3-4 hafta önde acaba ondan mı hareketleri Cok ağrıtıyor midemi bulandırıyor artık son günlerde yani şuan 38-39 haftalık gibi bebek kilosu boyu faln önde erken doğum olabilir mi acaba
Gokcennnn Hasret_Ali tabi tabi bazen uyandgm da kasıgmda sanki ince bir ip varmış da kesilmis gibi oluyordu. Resmen orayi tutup kivranyrdum. Ayak baldırım kitleniyordu genelde. Kramp giriyordu. Taş kesiliyordu. Karnım tas gibi oluyordu.