2melekannesii___ Sevimlianne_adayi Canım Allah gönlüne göre versin inşallah. Bende merak ettim hayırlı haber alırsın insallah 🙏💜💜
Kubra1853 Sevimlianne_adayi Rabbim sizi ve isteyen herkezi sevindirsin Rabbim mucizesi çok yeter ki nasip etsin ben öyle hangi doktora gitsem olmadı aşılama tüp yılarca tedavi sorun bendeydi kafama takmadagım ayda hamile kaldım Rabbim sizede nasip etsin 🤲🏻
babymoomss Sevimlianne_adayi çıkınca bana da söyler misin aynı şeyleri yaşıyorum bende akşam ona göre gidip kan vereyim çok umutlanmak istemiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻🌸
Sevimlianne_adayi babymoomss söyleyeyim ama benim negatif canım ben eminim olsa ilk baş teste çıkardı
babymoomss Sevimlianne_adayi Benimde kesin negatiftir ama nedense bunu kabullenemiyorum inanmak istemiyorum salak gibi 🤦🏻♀️
2609nrgl Sevimlianne_adayi prolaktinim 61 çıkmış ya en son 29 unda bakmıştı doktorum normaldi neden böyle oldu ki şimdi
Gnz Sevimlianne_adayi Sağlık oacginda kan verdiyseniz beta hcg sonucu sisteme bi kac gun sonra dusuyor evinize yakinsa direk gidip doktordan ogrenebilirsiniz insallah guzel sonuclar alirsiniz🥰