Buse27 Elanrgndn Merhaba hayırlı olsun bu arada🙏 suyunu patlatigi sırada korktun mu hiseetin veya acidimi
123456__ Elanrgndn maşallah Allah analı babalı büyütsün İnşaAllah 🥰 benim de ilk doğumum olacak ama normal doğumdan cok korkuyorum kaç dikiş attılar size ?
Elanrgndn 123456__ teşekkür ederim. Sizde sağlıcakla kavuşun inşallah 😊 Korkmayın Rabbim sabrını veriyor mükafatı çok büyük. kaç dikiş var sayısını söylemediler ama az dedi. 4tane falan sanırım
93lina2022 Arkadaşlar selam 2 tane oğlum var şimdi de kızım olacak oğullarımı 40 haftalıkken doğum yaptım kızımda nasıl olacak bilmiyorm daha erken geliyormuş sanırım suan 29 haftalığız kız anneleri siz kac haftalık doğum yaptınız 🥰
Beyza_8 Elanrgndn İlk Ne zaman nstye bağlandiniz? Bende 30+1 haftalik hamileyim ve normal doğumu çok istiyorum allahin izniyle🤲🏻
Esay_50 Elanrgndn alla alla ben gittim hicnbiseu yoktu 2 dir sehir hastanesinde sogueuyorum Kayseri’de
Donekaradag ebrucevik18 bende konya şehir hastanesine gidiyorum doktorunuz kimdi acaba memnun muydunuz
Askpare Elanrgndn ayy ne güzel anlatmşssnz yaa maşallah size👼🏼 allahım inşallah banada böyle kolay sağlıklı bir dogum nasip etsin 🤍🤲🏻🐣
Omerinannesi3223 Elanrgndn ebenın suyu patlatmasıdan korkuyorum ya cocugun kafasına geliyor mu acaba🙄
Elanrgndn Omerinannesi3223 eliyle de patlatan oluyor iyice bastırmaz ki incecik bir zar zaten hemen yırtılır birşey olmaz Allah’ın izniyle korkmayın
icegul Elanrgndn maşallah 🥰 ben de geçen sene bu zamanlar 21.01 2021de doğsun diye beklerken tam da dediğim gibi olmuştu 🤭🤭 benzettim hikayemizi
Meriiih tugbaacng çok şükür yaa çok teşekkür ederiz bu yorumlar için insanın bu zamanda ihtiyacı oluyor bunları duymaya hatta en çok bunları duymaya ihtiyacı oluyor diyebilirim 😍🙏🏻😁
123456__ Elanrgndn inşaAllah cok sağolun❤️❤️ Benm çatı biraz dar mış doktor öyle dedi şimdiden belli olurmu bilmiyorum ama 20 haftalıgım daha .Bunun beni zorlamasından ve cok fazla dikiş atılmasından korkuyorum