Elanrgndn Perilisa Son 1 saatlik sancılar elbette zordu içinizden bir can çıkıyor ama dayanılmayacak gibi değil. Rabbim sabrını veriyor.
sareninannesiiiii Elanrgndn maşallah ALLAH bağışlasın evladinzi 😊bisey sormak.istiyorum yalanci sancilar kacinci haftadan sonra basladi sizde
Meriiih Elanrgndn size bir şey sorabilir miyim? Benim kontrole gittiğimde nstde sancım falan çıkmıyor ama böyle tuvalete gittiğimde sanki orada bir hassasiyet açıklık hissediyorum gibi oluyor sizce benim de açıklığım olabilir mi? Yani sizde de o şekilde bir his oluyor muydu?
ruzgar_aras @“ebrucevik18”# peki bu otu ne zaman yapmamız gerekiyor bazıları Doğuma 40 gün kala suya koymamız gerektiğini söylüyor bilgin varsa bizimlede paylaşır mısınız
guzelbebegimmmmm ruzgar_aras yok canım. Sancıların gelip açılmaya başladığın zaman suya koyuyorsun. Allahın izniyle açılman kolaylaşıyor ve hızlanıyor. Ama en önemlisi doğumdan sonra sudan çıkarmalısınız. Rahim kendini toparlasın
Elanrgndn ruzgar_aras sancılarınız başlayınca koyabilirsiniz ben öyle yaptım oldukça da faydasını gördüğume inanıyorum 🌸
Aylin_16 Elanrgndn zaten doktorlar odalara bile girmiyor ameliyatta olmasa da.. en son odana geçince geçmiş olsuna gelip parolunu yazıyor gidiyor 😂 acil bişey olmadıkça müdehale etmezler doğuma ebeler yaptırır
Elanrgndn Aylin_16 eğer ameliyatta değilse giriyor bazıları nöbetçi doktor bana girecekti ama acil çağırdılar.
Aylin_16 Elanrgndn maşallah çok hızlıca gelmiş bebişin üzmemiş seni Allah analı babalı büyütsün inşallah 💕
Zeyleysu Elanrgndn ayy ne güzel hemen on kilo gitmiş sanki bu aldığım kiloları veremiycek böyle kalacağım gibi hissediyorum biraz fazla kilo aldım ben de kesi de canınız çok yandı mı sonrasında dikişlere bakarken
Elanrgndn Zeyleysu kesi yapıldığını hissetmedim hiç. Uyuşukluk geçince ağrı oluyor biraz ama 3gun sonra tamamen geçmişti. Eğer dikişleriniz olursa tamamen iyileşene kadar kalkmayın. Ben çabuk ayaklandım ufak bir açılma oldu dikişimde.
Canicim61 @"Elanrgndn maşallah gipta ettim dua et taze anne rabbim bize de kolayca güzelce sağlıkla normal doğum nasip eylesin😊
Zhrebr Elanrgndn hastaneden memnun kaldınız mı deneyimlerinizi yazar mısınız ebe ilgisi hastane ortamı vs
Elanrgndn slyyl8768- Normal dogumsa doktorun yaptırma ihtimali oldukça düşük ebeler yaptırıyor doğumu. Bence gayet iyiydi. Ebeler de çok ilgiliydi.