Elanrgndn Mugesss bol bol hareket edin pilates topu varsa oturun ona. Gırgır yapın veya o pozisyonda durun bir süre. Hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah ❣️
Miranmiray ebrucevik18 anladım canım sağlıkla kacus inşallah yavruna bendebilk doğumu sunuyor yaptigum için bunu kendi sancimla olsun istiyorum oyuzden bekliyirum
ebrucevik18 Miranmiray bizde beklemeye alındık 1 hafta daha beklicez şuan bebek suni sanciya tepki vermezmis sezeryana dönmek zorunda kalırmışız
supermommm Elanrgndn bende Konya dayım canım beyhekime gidiyorum ama orda normal dogum yok bende şehir hastahanesinde devam edeceğim 33 haftalığım nasıl memnun kaldınız mı acaba
Eas Elanrgndn Okurken yerinize ben rahatladım. Ne kadar şanslısınız maşallahh 🎊 Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin .. o kadar korkuyorum ki ..
Elanrgndn Eas amin inşallah. Hiç korkmayın yavrunuzu kucağınıza aldıktan sonra herşeyi unutuyorsunuz. Gelip geçiyor. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ❣️
supermommm Melike0657 hangi doktora gidiyorsun canım memnun musun bende o hastahaneye geçmeyi düşünüyorum ama doktorlar nasıl
Melike0657 supermommm ben bursadaki şehir hastanesine gidiyorum 32. Haftamda başlafım gayet memnunum şimdilik
S_C1006 Elanrgndn öncelikle Allah bebeğine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin Allah bize de inşallah bebegimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin. Konya şehir hastanesinde hangi doktora gittin ve memnun kaldın mı.
Elanrgndn S_C1006 Randevu sıkıntısından çok fazla gitmedim şehit Hastanesi’ne genelde muayene için özele gittim. Sadece 2 kez Nur Gözde Kulhana gittim kaydım olsun en azından diye. Gayet iyi ilgili bir doktor.
Fadmet Elanrgndn maşallah size ne kadar güzel bir doğum olmuş, istediğiniz günde de gelmiş minik. Sağlıcakla büyüsün inşallah ☺️🧿💓
Benherseydenoncebiranneyim Elanrgndn nst nedir? Suyu patlatmak nedir? Nasıl yapılıyor ve acılı mı? Vajinanıza kesik atıldı mı? Komple düşündüğünüzde çok acılı bir süreç mi? Anlatıldığı gibi doğumdan hemen sonra rahatlıyor musunuz? Ve son olarak kolay doğum olsun diye bol yürüyüş ya da spor yaptınız mı?sorularım bunlar 😄
Elanrgndn Benherseydenoncebiranneyim NST sizin sancılarınıx ve bebeğin kalp atışlarının takibinin yapıldığı bir test. Bebeğin incinde bulduğu kese su dolu. Doğum anına kadar patlamamış ise onu doktor yada eve bir çubuk yardımıyla doğum için açtı. Hiç acımıyor hissetmiyorsunuz bile. Evet kesi atıldı. Zorlukları olsada çok acılı dayanılmayacak bir süreç değil. Rabbim sabrını veriyor. Bol bol dua edin. Doğumdan sonra rahatladım bende. Sadece çok hafif adet ağrısı oldu ilk gün oda rahim hemen kendini toplamaya başladığı için dediler. Tembel bir hamilelik geçirdim genelde yattım. Son zamanlar haftada 2-3 yürüyüş yaptım ama 36dan sonra her gün pilates topunda 1saat kadar oturmaya çalıştım. Başka yaptığım bişey olmadı.😊
kubra3rkan Elanrgndn çatı muayeneleriniz çok can yaktı mı? :( dakika başı parmakla kontrol mu ettiler
Elanrgndn kubra3rkan hayır çok can yakmadı doğum odasında sadece 2kez muayene edildim. Biri girdiğimde açıklığa baktılar. Diğeri de sancılar çok sık olunca baktılar. O zamanda 9dediler ve doğum zamanı gelmişti zaten.
Semadasci Elanrgndn maşallah sağlıkla büyüsün bebeğiniz 🧿 bende Konya Şehir hastanesine gidiyorum da nasıl hastaneden memnun kaldınız mı ? Sancı çekerken yanınızda birileri var mıydı , odalar kaç kişilik , eşiniz yanınıza gelebildi mi , çok soru sordum😅
Elanrgndn Semadasci Sancı çekerken yanınıza kimseyi almıyorlar. Tek kişilik bir odada oluyorsunuz. Nst harici istediğiniz gibi hareket edebiliyorsunuz. Pilates topu yoga matı var hareket yapabilmeniz için. Doğumu da o odada yapıyorsunuz. Sonra eşinizi yanınıza alıyorlar. Eşim orada yaklaşık 1saat kaldı yanımızda sonra servise çıktık. Benim kaldığım oda da tek kişilikti. İki kişilik odalarda var Orada da yarım saat kadar kaldı ve gitti. Ziyaretçi yasak bayan refakatçi istiyorlar. Annem kaldı benim yanımda
Elanrgndn supermommm 2kez Nur Gözde Kulhan a gittim genelde onun haricinde muayene için hep özele gittim