Nur223 Merhaba arkadaşlar. Nisa hastanesine gecmeyi düşünüyorum acaba 4d varmı gidenler cevap verebilir mi
Hayallerim95 Nur223 ben gidiyorum ama 4 d dediğiniz dört boyutlu sanırım var diye biliyorum şuan ben 27 haftatadayıö henüz renkliye geçmedik yani baktı doktorum ama göremedik
Nur223 Hayallerim95 mesela nasıl ultrason görüntüsü kağıt veriyor ya size onun görüntüsü resmini atabilir misiniz ben başka hastaneye gidiyorum. Ve hastanemi değiştiricem nisaya gitmek istiyorum. Banada fikir olur eğer atabilirseniz. Hangi doktor bu arada
Hayallerim95 Nur223 valla bana hiç vermedi daha ama instagramdan takip ederseniz storyşerinde var görünüyor Derya Kanzagül adı
Berkayesma Nisa hastanesinde Derya hanımın takipli hastasıyım ilk haftadan beri her kontrole gittiğimizde siyah beyaz ultrason kağıdını veriyor. Detaylı ultrasona girdiğimden itibaren de her kontrolde renkli ultrasonlu fotoğrafınıda veriyor :)
Nur223 Berkayesma derya hanımamı gitsem asiye hanımamı karar veremedim hastaneyi değiştiricem bu ay ilk defa nisaya gidicem kararsız kaldım. Bende yarın detaylı yaptırıcam dışarda özel bir klinikte acaba banada verir mi renkli gittiğimde 😊
Berkayesma Nur223 Asiye hanıma hiç gitmedim ama Derya hanıma 8 aydır gidiyorum memnunum 🥰 gittiğin zaman sorrenkli şekilde de verecek misiniz diye eminim verir çünkü ben hiç sormadan kendisi makinalarımız bunun için uygun diyerek çıkarıp vermişti her ay kontrole gittiğimde de eğer görüntü alabiliyosa mutlaka veriyo 🤗🤗
Nur223 Berkayesma bende derya hanıma gitmeye karar verdim galiba olmadı asiye hanıma geciş yaparım renkli veriyorsa cok iyi. Ben arayıp sorduğumda yok demişlerdi galiba bilgiye sahip değildi sekreterler
Berkayesma Nur223 olabilir evde olsaydım ultrasosn kağıtlarını atacaktım ama evde değilim 🤗 Derya hanıma herşeyi sorabilirsin gönül rahatlığıyla güler yüzü yeterli oluyo zaten 🤗 instagramdan da bakabilirsin ama renkli nasıl gösterdiğine kendi profilinde sabitlenen storyler de var ultrason görüntüleri 🥰😘
Nur223 Berkayesma bilgin için teşekkür ederim canım 😊 sayfası kapalıydı istek gönderdim kabul ederse incelicem