Xsedaa NaimeYilmaz merhaba cihazım IOS acaba profil fotoğrafı nasıl koyuyorsunuz yardımcı olurmusunuz 🙏
Arife1126 NaimeYilmaz benim yorumuma cevap geldiğinde bildirim gelmiyor malesef. Herkeste mi böyle bilmiyorum ama yinede bi söyliyim dedim🥰
Htcgd19 NaimeYilmaz telefona bildirim gelmiyor girip bakmak zorunda kalıyorum bildirim bölümüne teşekkürler
mekutlu12 NaimeYilmaz forumda gezerken yeni bildirimler gelmiyor her yeni bildirimi görmem için uygulamayı kapatıp tekrar açmam gerekiyo
SevilayAkgz_27 NaimeYilmaz paylaştığım şeyler görünmüyor sanırım 2 defa aynı postu açtım kesinlikle dönüş olmadı
fatma9 NaimeYilmaz cihazım İos gercekten bazen sıkıcı bir hal almaya başladı yeni gönderilere bakıyorum ekran kasıyor atıyor beni uygulama ve birine yorum yapacagım yazmaya başlıyorum yine atıyor artık yazasım gelmiyor
duman16 Daha önce açılmış bir form da yorum yaptım ve tekrar o açılan formu göremiyorum nasıl bulabilirim ?
NaimeYilmaz duman16 Adınıza tıkladığınızda profilinize erşebilirsiniz. Takip ederek de o posttan bildirim alabilirsiniz. Postların en üstünde solda 🙏
Melisss_c Morningstar ben görsel olarak attım ne demek istediğimi önce düzeltme yapılmıştı denildi sonra kendi aralarında görüşmüşker açıklamada yapıldı. Kafa karısıklığına neden olmasın diye. Bana göre de 23 yazınca 23.