Fadmet NaimeYilmaz maalesef iOS sürümüm eski olduğu için uygulamayı güncelleyemiyorum. Sanırım eski model bir telefon kullandığım için şu an yazılım güncelleme de gelmedi telefonuma
Nesliko NaimeYilmaz Uygulamayı ilk gebeliğimde kullanmıştım.Malesef düşük yaptım ama bilgileri güncellendiğim halde hala eski hamileliğimdeki bebiş mesajları duruyor ve bu çok üzücü.Tekrar hamile kaldığımda sıfırdan başlamasını istiyorum.??
NaimeYilmaz Nesliko Kaldırıp yeniden yüklerseniz silinecektir. Ayarlardan da Hamile Değilim seçeneğini işaretlemeyi unutmayınız.
Mugesss İphone kullanıyorum 1 sayfa içinde aynı başlık 2 defa gözüküyor Bir de yanıtla dediğim zaman mavi ekran oluyor en üstte 1.gönderiye çıkmam gerekiyor cevap yazabilmek için Defalarca güncelledim
NaimeYilmaz Mahizerkasumova18 Bebeğiniz tekme atmaya başladığında hareket uzunluğunu ne zaman hareketlenmeye başladığını unutmamanız ve takibini yapabilmeniz için eklenmiş bir özelliktir.
Mommy90 Merhaba. Engelleme butonuna bastığımda kişi engellenmiyor. Telefonumda ios işletim sistemi var. Uygulamayı az önce silip tekrar indirdim ama düzelmedi.
Aysu123cicek NaimeYilmaz bu gun bebeyim ultrason resmin cekip albume yuklemek istedim ama olmadi uyqulamayi tekrar basladti diye yazi geldi
Ergvn NaimeYilmaz sorun olarak değil de bir önerim var. Mesela arama yapıyorum detaylı tam bişeyler okuyorken elim daha fazla veya mesaj kısmına falan değiyor. Geri dönemiyorum. Tekrar her seyi bastan açıp bulmak gerekiyor. Hani bi yere tıklansa bile geri diyince aynı yer açılsa çok iyi olur :)
Aysu123cicek NaimeYilmaz evet tekrrdan denedim olmasi mesele resimi kamerdan cekip yuklemek istedim kac kere denedim olmadi ana galeriye girince olmuyor irdada resmim net cikmadi
Ergvn NaimeYilmaz yok mesela aramada bişey arayıp okudugum sıra farklı yere tıklanırsa geri dediğimde güncel forum sayfası açılıyor. Kaldıgım yerde olmuyorum