Tanemveannesi_ Kızlar günaydın skeer yüklemesi yapılacak bugün aslında yapılsın istemiyorum başı kisiler zararlı olduğunu söylüyor 🥺 internetten araştırdım orada iyi şeyler yazıyordu çok arada kaldım fikir verin lütfen ! ❤️
Zehra9616 Tanemveannesi_ yani yaptirmaktan bisi yok alsinda bende yaptirmadim ilkimde ama yasim kucuktu domtor gerek gormedi bunda yaptir ne olur ne olmaz risk alma dedi bisi cikmadi ama akildada kalmadi mesela
Unlukacar Tanemveannesi_ eğer dışarda ki kişileri dinleyecekseniz yaptırmayın ama Allah korusun gebelik şekeriniz var ise ve önlem alınmayıp Allah korusun aksi bi durum yaşandığında onun vebalini dışarıdakiler değil siz alırsınız lütfen milleti değil doktorunuzu dinleyin şeker yüklemesi iki dilim baklava ile eş değerde
Vildan-E Tanemveannesi_ merhaba günaydın şuanda hastanedeyim ilk kanımı verdim 75 gr glikoz içtim hiç abartılacak bi tadı yok şekerli su limon aromalı içecek doktoruma sorduğumda 2 baklava ile eş değerde dedi bence yaptırmakta fayda var
Nureylaa Tanemveannesi_ yaptırın söylenenlere de takılmayın gereksiz ve zararlı bi işlem olsa hiç bir doktor yaptırın diye kendini riske atmaz zaten korkutmayin kendinizi dışarıdan söylenenlere hiç ama hiç aldırmayın
[silindi] Tanemveannesi_ eğer gebelik şekeriniz varsa ve bunun sonucunda önlem almazsanız daha kötü diye düşünüyorum, şeker en sinsi en lanet hastalıklardan biri, doktorunuz ne dediyse en önemlisi onu dinlemek
gamzosgamzos Tanemveannesi_ 2 gebeliğimdede yaptırdım hiç bir zararını görmedim çok şükür hatta aksine iyiki yaptırmısım ilk gebeliğimde sekerim vardı yuklemeyle tespit ettik ona göre diyet ve insulin tedavisi uygulandı
Nazlimom Tanemveannesi_ ben yaptirdim şeker cıktı bende insülin baslatıcaktı diyet yapıorum eğer yapmasaydım suyum azalırmıs erken doğum riski ve bebeği küveze aliriz daha kötü seyler olabilir demişti iyikide yaptırmışım bence sizde yaptırın
Tanemveannesi_ Tanemveannesi_ çok teşekkür ederim bende dün araştırdım biraz dediklerinizin çoğu yaziyordu teşekkür ederim hepinize ❤️