Minikanne123 Kızlar merhaba bugün yine kanamam oldu. Acile gittim tekrar düşük tehlikelisi ve kese etrafın da kanama var dedi geçmişti nasıl oldu yine anlamadım napmam gerekir?
Bebiscann Minikanne123 düşük tehlikesi varsa doktorun söylemedi mi neler yapman gerektiğini birde ilaç vermesi gerekir, uzan bol bol dinlen canım rabbim evladını sana bağışlasın inşallah 🙏❤️
tazebiranne_hg04 Minikanne123 Allah inşallah sağlıklıca kucağına almayı nasip eder bol bol dinlenin yatın 🙏🏻
Deeenizcim Minikanne123 aynısını ben de yaşadım bol bol su iç istirahat et beslenmene dikkat et Progestron kullanmaya da devam et tabi doktor önerdiyse inşallah bebek büyüdükçe kanamalar azalacak içini ferah tut biliyorum cok psikoloji bozan bi durum ama 2 ay önce benim de öyleydi şu an 4 aylık cok şükür iyiyiz bebeğimle 😇
Minikanne123 Bebiscann dinlen uzan dedi aynı şekilfe progestan kullanıyodum zaten ama yine fayda etmedi galiba amin inşallah 🙏🌸
Bebiscann Minikanne123 canım üzme hiç kendini dünyada kısmeti olan geliyor inşallah bebişin gelecek 🙏
Simaynaz34 Minikanne123 kanamaniz nasıl ben de 9 haftalik hamileyim ve kan ama akıntıyla beraber geliyo
tazebiranne_hg04 Simaynaz34 benimde birden kanamam oldu hastaneye yatış yaptılarmserum ve iğne yapılcak
GamzeNur17 Progestani fitil olarak alın sabah ve akşam ve ayaklarınızı yüksek yere kaldırın ve öyle yatın ayağa tuvalet için kalkın sadece dinlenin bol bol su için Allahım inşallah şifa verir