Smyrayldrm Kızlar cok sukur 27+0 haftalıgım 🥰 buyuyorz artk sizlerde kacıncı haftalardasınz hamgı sebze veya meyvesiniz 🙏🤭bız patlıcan 🍆 kadarız 🥰 son 3 ay girdik sezeryan olacagım ıcın erken olur diye dusunuyrm 🙏 saglıkla nasıp etsın ınslh 😍
duygulu62 Smyrayldrm bende 27+2🥰 patlıcan olduk . Son 2 buçuk ay . Sezeryan olacağı ıcın 10 gun erken. Alırız dedı doktor 🥰
QueenMommy Smyrayldrm 33+5 🍍Olduk bizde 44 günümüz kaldı ama sezeryan olursa değişir tabi daha az ☺️🌸🥰💙
Smyrayldrm duygulu62 masalhh yaa ❤️ benımkıde oyle herhalde cnm son 2 bucuk ayımız kaldı sımdı bız 7.ayın ıcınde mıyız 🤭🤣
Smyrayldrm QueenMommy maslhh cnm seninki az kalmıs 💕 aynen oyle oluyo sezeryan olunca saglıkla gelsinler ınslhh 🥰
Andrea16 Bizde 28. Haftadayız 💙 şimdiye kadar 10 kilo aldım sizde durumlar nasıl çok mu aldım acaba ☺️☺️
CanselUrgnc Andrea16 bişi sormak istiyorum size 27 haftalık benimde 2 gündür net şekilde tekme hissedemiyorum normalde iyi hissederdim çok belirgin olurdu bu sizde de oluyor mu
Andrea16 CanselUrgnc ara ara sessizliği oluyor sabahtan beri hiç kıpırdamadığı zamanlar oluyor o zaman biraz çikolata yiyorum sol tarafıma yatıyorum hareket hissediyorum. Zaten bebekler gece daha aktif oluyormuş. Stres yapmaya gerek yok 😊