mrvcl9 Kızlar anne karnındaki bebek aşırı hareketli ise doğduktan sonrada aynı oluyor az hareket ediyorsa sakin bir bebek oluyor derler genelde ne derece doğru sizce 🙊
RumeysaNur34 mrvcl9 bence doğru olabilir oğlum öyle aşırı hareketli değildi normaldi hareketleri hamdolsun bebekliğindede sonrada beni hiç yormadı üzmedi 5.5 yaşında oldu 🥰 kızım ama 16 haftadan bu yana hissediyorum kıpır kıpır bir durmaz maşallah 35+0 haftalık olduk hala aynı bakalım doğunca nasıl olacak herkes yandınız siz diyor ama inşallah abisine çeker ne diyelim 🤭😅😅
_ipekkkkk mrvcl9 Bende merak ediyorum bunu benimki başından beri sakindi halada sakin 35+3 olduk elhamdülillah 🤲🌸
Ezggi mrvcl9 o kadar doğru ki ablamın ikinci kızı o kadar hareketliydi ki karın da hiç durmuyordu şimdi ana okuluna gidiyor yerinde asla duramıyor yemek yerken bişey izlerken yatarken bile yer değiştiriyor ha bire asla yerinde duramıyor çok hareketli bi çocuk iki dakka dur desen sıkılır yine oynar zıplar hatta yürürken bile zıplayarak gidiyor 😂
hamisanne_63 mrvcl9 bende cok merak ediyorum ya 35 im sanki o ayaklarıyla karnımı delip çıkacak artık inanılmaz derecede karnımı ağrıtıyor her hareketine çığlık atıyorum o derece acıtıyor beni karşımda oturanlar bile cok net fark ediyorlar yine coştu seninki diyorlar🤭
Papatyam63 mrvcl9 bilmiyorum ama benim oğlum bildiğin futbol oynuyordu şuan o kadar yaramazki Amman Allahım duvarlara tırmanıyor şuan yine hamileyim bu nedense öyle değil pek hareket etmez isallah doguncada öyle olur yoksa bu da diyer oğlum gibi yapsa ben tımarhane giderim yakında 😂
Papatyam63 mrvcl9 benim oğlumu kim görse direk diyor maşallah ne kadar hareketli bir çocuk hiç durmak yorulmak diye bir şey yok elektrikle çalışıyor o derce
Pnrkrb mrvcl9 oglum asiri hareketliydi resmen icerde halay cekiyor dans ediyor diyordum masallah su anda da oyle inanilmaz hareketli bir cocukasla durmuyor 🙈 simdi kizim da karnimin icinde inanilmaz hareketli bakalim o nasil olcak
elifanne7 mrvcl9 Kesinlikle doğru ilk kızım dans ediyordu resmen MaşAlalh doğdu o kadar hareketli bi bebekti ki bizde bebek kır gün görmez falan ayırt edemez derler Kızım doğduğunda gözleriyle bizi takip ediyordu yüzüstü yatırdığımızda ayaklarıyla kendini falan itiyorfj acayip hareketli bi bebekti İkinci kızımın doğumuna 20 gün var karnımda halay çekiyor bakalım oda ablası gibi mi olacak 💝💝
Bebegim000 Bence hiç doğru değil çünkü bilinçli yapılan hareketler değil ayrıca çoğu gebeden gördüğüm ve duydugum kadarıyla hiç durmuyor karnımda diyorlar benimkide öyle, doğunca hepsi aşırı hareketlimi olacak o zaman sanmıyorum ☺️😂