Seda9507 Merhaba anneler. Yeni doğan bebeğe ciğer geliştirici iğne yaptıran varmı? Işte yarıyor mu doğduktan sonra yapılması?
Busrakzlkc Seda9507 o iğne doğmadan once yapılır doğumdan sonra yapılan öyle bi iğne yok. İlaç var oda iğne şeklimde yapılmaz . Yenidoğan yoğunbakımda yatışlı hastaya yapılır dışardan satın alıpta yapma şansınız yok
Seda9507 Busrakzlkc bebeğim kuvezde. Bugün doktoru söyledi dün ciğer geliştirici yapmışlar diye. O zaman iğne değil de ilaç mı ?
Busrakzlkc Seda9507 iğne değildir o. Bebeğiniz makinaya bağlı muhtemelen yada destekli oksijen alıyor. Ağızdan akciğere giden bir tüp ile verilir o ilaç sürfaktan denir. Ciğrr geliştirici olarak geçer.
Seda9507 Busrakzlkc yok yok zaten zararı olsa doktorlar yapmaz. Işte bende iğne olarak biliyordum ciğer gelistiriciyi oda her duyduğum doğumdan önce yapılıyordu. Bende bugün o an doktora soramadım şimdi aklıma geldi merak ettim bilgilendirme için çok sağolun 😊
Busrakzlkc Seda9507 aynı amaçla yapılır ikiside ama sizin bebeğinize yapılan daha etkili bi formu. Merak etmeyin