1850 Burcuuu 15. Haftam bıttı yenı yenı büyümeye basladı karnım artık pantolonlarımda rahat edemıyorum. Tünikleriminde bazıları dar olmaya başladı 🤦🏻♀️
deletedmom321 Burcuuu ben de 25. haftadayım bol penye pantolonlarla idare ediyordum ama bu haftasonu hamile pantolonu bol tunikler aldım :)
Ikinciyibekliyorum Burcuuu 35+2 olduk hala sığıyorum sadece gobek var zaten genelde pantalon üzerine bol gömlek bol kazak bol t short giyerdim hala daha devam eşim diyor masrafsizsin diye 🤗
ozlemkrts 1850 Ben 16 haftalık oldum hala sığabiliyorum hatta 82den 86ya çıktım ama göbek daha çıkmadı ondan sanırım 😁😁
Hamiss5 ozlemkrts ay hiç zorlamsyin kendinizi o pantolonla hamile pantolonu nda rahatlık varmış bende de çıkmadı göbek ama
HasretEmre Benim 3ayım yeni bitti ben bile sığamıyorum göbik çıkmadı ama pantolonlarımın beli karnıma oturuyor😂😂 lcw dan bi tane hamile pant aldım o kadar rahat ki üstümden çıkartmıyorum hep onla yaşasam 😍
tgcaty Burcuuu tsorrtlerim alttan havalandırma gbi göbek açıkta 😂😂 eşimin tsortlernden gyiyorum arada pantl desenz sdce 1 tane olan var neyse ki dogumum geldi inş hemen zayıflarım :)
ayaniz 14 haftanın sonundayım vücudum kilo almadı sadece göbegim cıktı pantalonlarım olmuyor ilk defa hamile pantalonu aldım:)
Tomrisinizi Burcuuu 19. Haftadaym henuz karnim yok ama kiyafetler gogusten sebep olmuyor iki kilo aldim biri sag gogsumde biri sol 🤦♀️ cok sinir oluyorum 😣