Acrbaby Yagmurrrr ilk gebeligim 22. Haftada sonlandi malesef ... 3. Ayda hamile kaldim canim , kan degerlerim iyiydi pskolojik olarakta kendimi hazir hissettigim icin dontorum rahim kendini toparlamis 3. Ay kalabilirsin demisti .
Yagmurrrr Acrbaby aslında bebeğinde büyükmüş canım benimki daha küçüktü ama nasip değilmiş herkesn hikayesi farklı
EzgiPeony Yagmurrrr ben 5. Ay hamile kaldım. Doktorunun rahim durumuna göre verdiği süre önemli. 3 ay sonra kontrole çağırmıştı eğer rahim toparlanmasaydı 6 ay beklemem gerekecekti. Kimseyi değil doktorunuzu dikkate alın
Yagmurrrr EzgiPeony en mantıklısıda o her bünye bir değil ve toparlanma süreleri değişkenlik gösteriyor
Burctn Yagmurrrr ben kasım ayında kürtaj oldum martta hamile kaldim canim dr. Dediğini uyguladım dikkat ettim
Yagmurrrr Burctn gene bir 3 ay kadar toparlanma zamanını beklemişsin canım benimse muhtemeln 3 ay kadar bir zaman gerekicek
zdemKln Yagmurrrr 22 şubatta kürtaj oldum. Sonra 18 mayısta hamile kaldım. Şuan 12 haftalık hamileyim. Kendini hazır hisssettikten sonra düşünebilirsin.Ama kürtaj olduktan sonra daha çabuk hamile kalıyosun.
Yagmurrrr zdemKln öyle duydum bende eğer sağlıklı bir kürtajsa hemen hamile kalabiliyormuşsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini🙏🏻
ardengunes Yagmurrrr aminnn canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bi şekilde umarım bir an önce sende meleğine kavusursun inşallah 🙏
Yagmurrrr Buketali ikinizde sağlıklı bir süreç geçirirsiniz umarım ortalama zamanlar hemen hemen aynıymış herkesin sanırım
Yagmurrrr Yabrukus öyleymiş canım genelde planlı olursa 1 ila 3 ay arasında toparlanıp hamile kalmışlar
Denizislet Yagmurrrr canım benim Doktorum 2 ay korunduktan sonra tekrar hamile kalabilirsin demişti Bende doktorumu dinledim 2 ay korundum korunmayı bıraktım ay tekrardan hamile kaldım şu an 21 haftalık hamileyim bünyeden bünyeye değişen bir şey
Deryakaya1802 Yagmurrrr doktor iki ay sonra deneyin Dedi 2 ayın sonunda ilk denemede oldu. Durumu da iyi şuanda çok şükür sağlıklı ilerliyo 🙏🏼
Maviii Yagmurrrr canım ben kimyasal gebelikten 6 ay sonra tekrar hamile kaldım, ama ilk 3 ay biz istemedik rahmin kendini toparlaması için hemde öyle demişti doktor.
Maviii Yagmurrrr olur inşallah, bunaltma kendini şöyle düşün bir sıkıntın yok olmuş bu demek ki yine olacak 🤗 rabbim bir an önce nasip etsin