nazlicann0725 Merhaba anneler. Ben renkli ultrasona gireceğim benim kızçem ıkı defadır kontrollerde uyuyor. Renklide de uyur dıye endişem var ne yapmalıyım ne yemeliyim ultrasona girmeden ?
Zeyyyn nazlicann0725 aç girmeyin tatlı birşeyler yiyin ama randevu saatine çok yakın olmasın bu seferde çok hareket edıyorlar ☺️
Cagla0707 nazlicann0725 çikolata çok iyi geliyor birde tehlikeniz yoksa merdiven kullanın ben öyle yapmıştım 🙏🏻
serpilctn nazlicann0725 bugün kontrole gittim sakindi 😃😃 eşim de diyor biz anlamadık hareket ettiğini ama yok ya bnce sakindi 😃😃
Afro-dit nazlicann0725 sıkma portakal suyu içtim yerinde durmadı usg cihazına böle tekmeler atıyordu kızım tavsiye ederim meyve suyunun içinde ki şeker kana daha çabuk karışıyor ya sizde deneyin hazır içmeyin ama
nazlicann0725 Zeyyyn endişem bugun git yarın gel gibi bi durum olursa 😅 1 aydır bu günü bekledim maşallah gün içinde ve geceleri durmuyor kıpır kıpır ama ne zaman kontrole girsem sanki bilerek yapıyor 😅
nazlicann0725 Cagla0707 benim Allah’ıma bin şükür yok ama mesela yürüyüş yapınca temizlik yapıp yorulunca resmen rahimde hissediyorum tehlike arz ediyorum acaba asagıda sureklı
nazlicann0725 Zeyyyn ay en çok heveslendiğimiz o biliyor musunuz. Eşim çalışacak kendi yerimizden izin alamadık çok morali bozuk inşallah böyle bir şey yaşanmaz ben biraz şanssızım bu konuda 😅
Zeyyyn nazlicann0725 🤣 38 haftada doğum yaptım 1 kere gördüm benim kız göstermedi ne yapsam bile çünkü hep stres olurdum oda içerde gerilirmiş elini yüzüne kapardı 🤣
nazlicann0725 Afro-dit bunu deneyeceğim. İki defadır benim bebek kıpırdamıyor uyuyor birde yüzü asagı doğru bakıyor internette muz yemem gerektıgını söylemişler araştırdım da her seyı deneyecegım artık 🥲
Haticeekiz nazlicann0725 bende her gittiigimde kucuk bi çikolata yiyorum kıpir kipır kizim cok net goruyoruz 😀
Hilalkhrmn417 nazlicann0725 benimki de uyuyordu sonra sesimizi duyunca uyandı falan.. normal de bebekler çikolata yiyince hareketlenir derler sevmedi herhalde çikolatayı normal zaman da yesem bile hareket etmiyor 😊😊🧸🤰🏼👶🏼