Kızlar nerde serklaj postu ben ordaydım bilen bilir 1 ocakta planli sezeryanla bebeğime kavuştum cok sukur🤲 darisi tum annelerimize ozellikle serklaj alip gun sayan annelerimize rabbim evlatlarımıza zamanli saglikli kavusmak nasip etsin 🤲🤲🤲 Sorulariniz varsa alirim dogum hikayemi yazmayacagim herkesin ki farklidir. Sadece şunu soyliyim ben normal doğum istemistim ama cati darligindan dolayi doktorum sezeryani onerdi. Hani burdan okuyordum o kadar cok abartiyor ki bazilari okumayin bence o kadar zor değil biz hele serklajli anneler olarak bebeklerimize zamanli kavuşmak adina yasadiklarimizdan sonra sezeryan nedir ki 😅 3. gunum dogum yapali ilk gun kalktim yurudum cok sukur. Dogumum spinal anestezi oldu yani belimden asagisi uyustu cok sukur 2 gun hastane de kaldik evimize geldik. Biraz emzirmekte zorlandim sarılık sinirda çıktı carsamba kontrolumuz var insallah sütüm gelir simdi de tek sorun sutum gelecek mi yetecek mi besleyici mi 😁 heralde annelik boyle bisi bitmeyen dusunceler evhamlar ama cok cok sukur asla kimseden etkilenmeyin kizlar sorunuz varsa yazin hemen cevaplayamasam da yazarim mutlaka 😅🤗