Babies16 Tokyo ben 33 haftaya giridm 3 hafta sorna birkacaz hep karnimdan yaotm morarma flnda yasamadim.ustelik heo belirledgm ayni yrrlerden yaotim.gobek deliginin sag ve soldan 4 cm yani.alta uste hic yapmadim
Muhammedamine Tokyo çok zor .. ben iki ay bacaktan iki ay göbekten vurdum şu anda kola geçtim kolumda yer kalmyınca tekrar bacaga geçicem artık göbeğimde vurduğum yerler kanıyordu benim
Ikinciyibekliyorum Tokyo 35+2olduk canim hala karnimdan yapıyoruz allaha sukur dogumdan 1 hafta sonraya kadar da kullanacağız. Niyetimiz hep gobek insallah başka yerden yapamam gibime geliyor nedense 😊
Muhammedamine Hasnur kanımızda bi mutasyon var değişime uğramış gen diyelim kısaca pıhtı atıyor atmaması için hergün iğne vuruyoruz kendimize
Nurcngel Muhammedamine canım benimde genetik testinde MTHfR 1298bölgesinde heterozigot formda mutasyon gözlenmiştir yazıyor. Bende o yüzdenmi iğne oluyorum? Acaba
Senibeklerken Bende belli zamana kadar karından vurdum. Şuan koldan vuruyorum. Yer kalmayınca ara sıra bacaktan vuruyorum.
Hempol Muhammedamine açıkçası bende insan ağrıyı kendisi oluşturamaz diye düşünüyorum artık sabredip beklemem lazım
Ikinciyibekliyorum Tokyo bacak en fazla acıyan yermiş kas oranı fazla olduğu için. Koldan da simdi yaz ayı diye yapmadım mor olmasın oyle gözükmesin diye . Göbek en az acıyan yer hem daha fazla yağlı hemde büyük alan yani heryerden vur .
Muhammedamine Tokyo siz heyecanını sormamışsınız sorsanız üç sayfa yazardım 🤷♀️ İğne hep aynı yerden zor oluyor maalesef benim için böyle
Muhammedamine Ozgurdidem benim 3 kaybım var araştırıldı biçok test yapıldı eşim ve bana buntestin adı moleküler genetik test 6 'lı trombofoli paneli burda anlaşıldı
Muhammedamine Nurcngel bu bir ihtimal ama bizim rahatsızlığımıza sahip kadınlarda düşük ölü doğum riski çok benim 3 kaybım var