Zeynep-05 28 haftalık gebeyim bu hafta amnios sıvısının azaldığını söyledi doktorum içinizde bu durumu yaşayan var mı?
user124578 Zeynep-05 20 haftadan sonra azalmıştı suyum havuç suyu içtim artmadı ama daha da azalmadı erken başlayan (29.haftada) sancım ve 35 te 1 cm açıklık ve nişan gelmesine rağmen 38+3 e kadar gelmedi en son biz aldık hep erken doğarsa suyu biterse diye üzülüyordum ama çok şükür suan 16 aylık oldu İnşAllah dizinde sağsalim doğar
Melisbahar Zeynep-05 ben canm 28.de suyu azalmış dedi deveci armutları havuç suyu qunde birer bardak.ictim.sora.bianda.duxeldi dedi içmeyi bıraktım 34 haftalik suyun azalmaya başladı beebeqi alalm dedi ve aldik cok sukur sorun yasamadik.ama kucuk doqdu 2 kilo kuvezde 10 qun kaldi ama zor bi surecti onsuz ewe qelmek ama deweci armutuyla havuç suya inanıyorum dene ve ihmal.etme bebeqin haftası küçükmüş
Seryy Havuç suyu için amniyon sıvısını arttırıyormuş ben yaşamadım ama yaşayanlar öneriyor. Ve bol su tabiiki
Kubrailkan Doktorunuza danışın bence ,bende havuç suyu filan okumuştum hatta havuçları hazırlamıştım 😅 ama doktorum sadece bol su iç dedi 🥰🙏
Zeynep-05 Kubrailkan doktoruma sordum dışardan hiçbir şey ile değiştiremezsin dedi ama ben yinede deneyeceğim Allah büyük