Eveeet kızlar doğum hikayesi yazma sırası bana geldi 😊😊😊 Şuan hastaneden yazıyorum güzeller güzeli kızım yani başımda uyuyor. Ben isteğe bağlı spinal sezeryan ile doğum yaptım. Bu sabah 7 ye yatışım verildi. 1 gün öncesi de kovid testi alındı. Gece bende 0 heyecan bi hevesle uyuyuverdim. Sabah hastaneye geldik odamız hazırlandı kız kardeşim ve eşimle odamızı süsledik beni nsteye aldılar daha sonra damar yolu felan açıldı. Bebeği rahat alamam diye damar yolunu koldan değil de elimin üstünden istedim. Ama siz siz olun kimsenin işine karışmayın 😂😂 Saat 10 da ameliyathaneye indik ama elim nasıl acıyor. Elimin acısından ameliyat korkusunu unuttum 😂 Rica ettim çıkardılar koldan damar yolu açtılar. Sondayı da uyuştuktan sonra taktılar. Spinal iğne hiç acıtmadı uyuştukta sonra doktorum geldi ve ameliyata başladılar. Sadece bebeği çıkarırlarken karnıma çok baskı uyguladılar midem bulandı ama hemen sakinleştirici yapıldı. Sonra doktorum gözün aydı bebeğin geldi dedi ve bi ağlama sesi Allahım hayatımda duyduğum en güzel ağlama sesiydi hemen sarıp ten teması yaptık pamuk gibi bembeyaz bi kızım oldu 😍😍😍 Sonra üşümesin diye onu götürdüler benimde dikişim vs yapıldı bebek 10.30 da doğdu bende 11 de çıktım odama geldiğimde çok ağlıyordu kızım hemşire hemen göğüsümü sıktı ve süt var bebek emsin dedi kızım hemen yapıştı memeye çok acıkmış 😂 Dünyanın en güzeli kollarımdaydı sanki o an ❤ Sonra doktorum geldi muayeneye karnımı bastırdı kanamamı kontrol etti çok şükür ben ve bebek iyiyiz yarin taburcu olucaz. Gaz için herkes kayısı kompostosu öneriyordu iyi ki yapıp getirmişim yanımda hiç gaz sorunu yaşamadım hemen yaptim. Beni tek zorlayan ilk kalkış oldu asla adım atamadım cesaret edemedim hemşire beni zorladı anca 2 adim attım geri yatırdılar çok üzüldüm herşey çünkü o ana kadar çok güzeldi bidaha kalcam sandım cesaretim kırıldı ama eşim geldi ikna etti tekrar denemem için onun hakkını nasıl öderim bilmem her an yanımdaydı onun sayesinde tuvalete gittim geldim 3.kalkışım kendi başıma oldu tek gittim bu sefer şimdi mis kokulumla yatışıyoruz ama çok aç teyzeleri hep emmek istiyor hep emişiyoruz 😍😍🥰🥰 Kızlar çok uzun oldu hakkınızı helâl edin sormak istediğiniz bi soru olursa seve seve cevaplarım 😍