Bsra_bhsi GamzeBaz Ooo senin baya yaklaşmış kUzum rabbim sağlıkla kuzucugunu kucağına almayı nasip etsin 🙏❤️
Hafize27 @GamzeBaz diğer doktorlara göre daha yogun sevilen bi doktor olduğu için erken gidip 8de sıra alınca ilk muayene olanlardan oluyosun muaye süresi yeterli benim için 2 defa özel aritmiye gittim onlarda da en az yarım saat bekledim
GamzeBaz @Hafize27 aynı zaman da aritmi Adnan şahine de randevulu gdıorum tam saatinde giriyorum sizin yaşadığınız kötü tecrübeye üzüldüm 🥺🥺🥺🥺
Hafize27 Adnan şahini duydum çok iyimiş nagihan uzuna gitmiştim oğlumda oda çok iyidi bende arada özele arada devlete gidiyorum kaydım olsun diye
GamzeBaz Hafize27 oha dıorum bnm sendika indrmim vardı 165den 130 inıodu muayene smdi de 165 veya 170 öderim herakse Allah yardımcımz olsn ya zor
Hafize27 Benim bi çocuğum daha olduğu için bana fazla geldi doğum ücretide artmış sanırım Allah yardımcımız olsun devlette sancı doğum tek odada oluyormuş görüncem yeni doğum yaptı bu gidişle bende devlette yapıcam
GamzeBaz Hafize27 🥺doğumum sezeryan yönde ilerlerse bnde sehir hastanesi takipliyim aynı zamanda sehir hastanesinde sezeryan olurum dha iyi
Hafize27 Şehir hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz sezeryan 5 bucuk sanırım formda öyle yazmışlardı
GamzeBaz Hafize27 yaşar cana gdiodum canım aritmideki doktorum normal doguma elverslisin dedi o yüzden gtmem artık şehir hastanesine