defne-nur123 Büyüklerimiz hep kız bebeklerin erken doğduğunu söylüyor ama ben kimi biliyorsam 40 dan sonra geldi. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda
Asiye02 defne-nur123 42+2 doğum yaptım kızım oldu😁arkadaşım da erkek bebek bekliyodu günü bitti akşam olmadan doğurdu 😁
kadifemsii defne-nur123 40+3 te geldi kızım oda bizim zorumuzla 😀😀 bence erkekler daha erken davranıyor gibi
defne-nur123 1999luanne bende öyle düşünüyorum inanmam böyle şeylere ama çok sık duyuyorum bu aralar.
NeseA 2 erkek bi kızım var:) ilk oğlum 36 haftalik ikinci oğlum 37 haftalik kızım 39 haftalik doğdu canım:) cevremde kızı olan hep geç doğurdu..
Esrasena 42+4 te doğdu kızım.Ellemesen daha duracağı vardı sanırım.Şimdide oğlumu bekliyorum inşallah çok erken gelmez,çok da bekletmez 🤷🏻♀️😀
Butterflyy1 defne-nur123 ilk kizim 38 de geldi ikinci kizim ise 39 olduk hala gelmedi bebekten bebege değişiyor bence
Elfvli defne-nur123 ilk kizim.normal doğum ile 42. Haftada doğdu. Pekte erken sayılmaz. Neyse ki kaburgalarım kırılmadan geldi 🤭
Hanife_ defne-nur123 daha bugün eltim kızını doğurdu 38 de benimde kızım olacak tabi benimki sezaryen