RumeysaNur34 emelsena aynen yani biblo gibi hissediyorum kendimi bir koltuktan diğerine yatak odasından salona başka bir aktivite kalmadı cumartesi günü de ağrı sızı olsa da mecburen oğlanı çıkarıyoruz dışarı gezmeye doğuma kadar böyle olacak heralde 😅😅😅😅
emelsena RumeysaNur34 ay hiç değilse oğlun var ne güzel :) benimde olsaydı onunla uğraşıp zaman geçirirdim 😍
RumeysaNur34 Erdemseymaa 30 dan sonra daha hızlı geçiyor sanki zaman bazen de hiç geçmiyor gibi değil mi 😅😅
BegumKolac RumeysaNur34 benim de bugün 35+0 , sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi.Doğum tarihleriniz belli mi? 26 Ocak olabilir dedi benim doktorum
RumeysaNur34 emelsena Rabbim aratmasın o olmasaydı dediğin gibi heralde çatlarım hftaiçi okulda oluyor dört dönüyorum ne zaman gelecek diye evde çocuk sesini eksik etmesin Rabbim 🤲😍😍
emelsena RumeysaNur34 amiin 😍 bende evimde bebek sesi istiyorum inşallah Allahım nasip eder ♥️ Çok sessiz sıkıcı. 🥺
kelebekimm RumeysaNur34 35+3 olduk. Sancılar kasılmalar başladı. 16 gün kaldı doğuma. Bir an önce doğsun istiyorum artik
Livaninannesi kelebekimm sezeryan mi sizinkisi 16 gün kaldı demişsiniz ben 35+5 son 30 gün gösteriyor program
RumeysaNur34 kelebekimm aynı durumdayım doktor dese haftaya gel giderim yani ama bir gün bir gündür diyerek sabrediyorum tam kaçıncı haftada sezaryan olacaksın