rabiamustafa goktugun_annesiii canım benim yagış yapıldı çok dua et bana biarn önce kavuşayım yawruma sağ salim çok korkuyorum😢😢😢
goktugun_annesiii rabiamustafa ah kuzum benim Rabbim yardımcın olsun inşallah korkma herşey çok güzel olacak rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle bana da haber ver 💛💛🙏
rabiamustafa goktugun_annesiii sabh 7:10da geldi minik kızım çok yordu beni canım toparlancak gbi deilim sunide öldüm öldüüüüüm dirildim😖😖😖
goktugun_annesiii rabiamustafa Ay çok şükür canım benim Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲🥰😍😍 Allah’in izniyle toparlanacaksin merak etme bol bol dinlen kendini iyi hissedince yazarsın bana 😘
Valeria Eylul4142 normal doğumda ne zaman olacağını bilmeden test nasıl istiyorlar ki? Ben medicanada doğum yaptım kimse test istemedi🥰
rabiamustafa goktugun_annesiii biz yoğun bakımdayız canım çok dua et yarın versinker artık bebeğimi😢😢😢😢😢
rabiamustafa goktugun_annesiii sodyumu yüksek çıktı kanında enfeksiyon vardı canım yatın çıkçaz eve nasipse iyiyiz çok şükür şimdi😢
irem16 Eylul4142 benimde bebeğimşn suyu az doktor haftaya hazırlıklı gel test falan yaptır test 1 hafta gecerli dedi ani doğumlarda ya da sancı ile gittiğinde hastanede hızlı test yapıyorlarmış yani her türlü vericez o testi 🤦♀️😄