gizosk @ipekveatlas @Zehra9616 teşekkür ederim. 21. Hafta için randevum var rahatlıkla bakılabilir umarım 22 ve sonrası daha iyi diyorlar kafam karıştı açıkçası
Zehra9616 gizosk yok ya alakasi yok aslinda haftan bakilmaya uygunsa 20 24 arasi tamam iste zaten uzuvlari onemli detaylida en cok ona bakiliyo cnm eksiklik herhangi bi degisiklik varmi diye
gizosk Zehra9616 anladım teşekkür ederim açıklama için biraz daha ertelesemmi dedim ama 21. Haftada giderim 😊
Elfs gizosk en iyi 22 haftada diyorlar. Daha küçüklerde belli olmayıp tekrar çağıranlar oluyormuş. Beyin, kalp, damarlar, plasenta, bütün organlar her şeyi inceleniyor sadece uzuvlar değil. O zaten normal ultrasonda da görünüyor.
gizosk Elfs benimde 21. Haftanın sonuna doğru zaten 22 ye 2 gün varken gircem yinede 22 nin içimi olmalı gerçekten kafam karıştı ilk gebelik sorum bu yüzden çok
Elfs gizosk şöyle bir durum eğer uzak bir yerden gitme o gün için müsait olma gibi bir durum varsa gidin bir şey olmaz. Ama bu konularda sıkıntı yoksa 22 de gidin içiniz rahat olsun. Doktorunuza da danışabilirsiniz.
Elfs gizosk kaç hafta var şimdi sizin ben de yeni gidicem daha var. Cinsiyeti hakkında ne demişti size
gizosk Elfs benim cinsiyet 15. Haftada erkek dendi dün gittim 20. Haftadayım doktorum 3 hafta içinde git dedi detaylıya şu hafta git daha iyi demedi ben 21. Haftanın sonuna aldım randevu haftaya gidicem
Suzan-mustafa55 gizosk 23 d3 girdik zaten 24 son dedi 24den sonra girsende birşey değişmez demişti bana doktor