deletedmom321 kızlar öğleden sonra doktor kontrolüm var sonra da sağlık ocağına gideceğim. tetanoz aşısında açlık tokluk farketmiyor değil mi? Bugün git yarın gel demesinler :D saat 3 gibi vurulacağım inşallah.
Prensesininannesi deletedmom321 fark etmiyor ben genelde 10 gibi gelan giderdim ufak tefek ya atışırır ya atıştırmaz öyle giderdim ebede hiç açmısın tokmusun diye sormamıştı
Babydr deletedmom321 dün bıruldum ben öğlrden sonra gittim direk açlık toklukla ilgisi olan bişey değil
deletedmom321 Gizem51 Prensesininannesi lavitaebella Babydr Cotton fatmff mervegny Nurr_1 tamamdır hepinize teşekkür ederim arkadaşlar :) ikinci dozu vurduracağım bugün inşallah :)
Cotton deletedmom321 Babydr ben de dün 2.dozu vuruldum, açlık tokluk sorulmadı, yalnız tok git bence sonra kol ağrısından hazırlaman zor olur, yatar dinlenirsin😊
fatmff deletedmom321 Ben vuruldum geldim eve aç gitmiştim ama bence farketmez çünkü sormadı bile aç misin diye . Bu arada şu an hiç agrimadi belki sonra ağrır 😊
mervegny deletedmom321 Bende dün oldum 2.dozu aç gitmiştim sordum hiç bir sorun olmaz farketmez dedi açlık tokluk canım
Nurr_1 deletedmom321 farketmez canım ben Yok gittim hep Aç gelmeni isteseler sabah çağırırlardı tahlil falan yapacak olurlarsa Ac gel diyorlar sadece
deletedmom321 Esracim evet canım eğer aç olması şart denseydi yarın gidecektim de ondan sordum. Şimdi bugün iş yerinden izin almışken kontrol sonrası aşımı da olayım dedim :)
deletedmom321 Gizem51 benim tesadüf denk geldi değiştirmedim diğerlerini hiç bilmiyorum siz memnun musunuz?
deletedmom321 Gizem51 evet çok hızlı oluyor gerçekten muayene. Osmaniye’de bir özel hastanede yaptırdım eşimin ailesi orada. 22. Haftamda yaptırdım