Rintintin Kizlar gebe kalmadan önce kaşıntı sebebiyle doktorumun tavsiyesiyle travazol kullanmıştım. Simdi tekrar başladı evde krem var 5+4 gebeyim. Gebelikte travazol krem kullanilabilir mi
Zanaservan Rintintin vallaaa bende de egzama çıktı ellerimde kaşıntısını kesmesi için doktora sordum travazol kullanabilirmiyim sıkıntı yok dedi ama o geçirmedi egzamamı tabi
LadyAnne Rintintin Hayir sakın doktoruna danismadan kullanma bende kullaniyordum onceden gebe kalinca biraktim suanda devam ediyor alerjim ama kullanamiyorum gebelikte kullanilmiyor ilk is doktoruna danis o gebelige uygun bir ilac tavsiye eder sana
Kinkof Rintintin kullanılıyor canim gecen hafta kulak arkam egzama olmustu cildiye verdi israrla sordum bu ilactaki kortizon bebege gececek seviyede degil kullanabilirsin dedi
Rintintin Kinkof benimki vajinal kaşıntı ama o yüzden sordum canim. Bilemedim ki şimdi en iyisi doktora sormak sanırım teşekkür ederim yorumun için 🌸
Melek141120 Ben mqntar olmuştum doktorum bana yazdı travazol önceliğin hindistan cevizi yağı olsun onu sür baktın olmuyor kremi kullan dedi bende sürdüm ara ara hala sürüyorum kaşıntı hissedince
aysnrsvs Rintintin gebeliğin ilk aylarında olmuştu önermiyoruz ilaç demisti sirkeli suyu önermişti 3 aydan sonra geçti ilaç vermediler iki farklı kadın dogumcu takipli olduğunuz doktorunuza sormadan kullanmayın
Asyaveannesi36 Rintintin bana başka krem verdi travazolun içinde kortizon varmış o verdiği kremi bile içine çok sürme dedi