Htcerdogn Hanımlar 14. Haftama kadar aşırı kustum bulantılarım çoktu. Şuan 16 haftamdayım 2 haftadır çok iyiyim diyordum ki bugün çok fazla mide yanması yaşıyorum. Birden ağzıma mide suyu geliyo. Boğazım bile yanıyo. Ne yapmalıyım ne zaman geçer
Polenpolen52 Htcerdogn valla suan bende aynıyım tamda o hfta basladı,18+2 yım, gecmez artarmıs ılerledıkce, ıkı kasık gavıscon ıcınce uyuyabılcem gıbı , onceden sut ıcıyordum çay bardagı ıle soguk, o cok ıyıydı
Zehra9616 Htcerdogn hafif soguk sade soguk ve tamamen duz yatma cnm hafif yuksektee yatmaya calis mide safran bogazina gelmesini engeller
Nnur1 Htcerdogn 11+5 im şuan midem boğazıma kadar yanıyor cayır cayır 🔥 O da az önce başladı. Mide bulantısı desen zaten prilam içmeden duramıyorum. İkinci gebeliğim bu. İlkinde o kadar rahattım ki, şimdikinde resmen acı çekimeye başladım. İlerleyen haftalarda ne olur bilmiyorum
Elifgoktug1 Htcerdogn soğuk Süt ve beyaz leblebi tavsiye ederim 28 haftalık oluyoruz anca onlar geçiriyor . Bide çiğ patatesi rendeleyip suyunu sıkıp içiyorum oda çok iyi geliyor
Htcerdogn Zehra9616 bu haftalarda bile sıkıldım hamilelikten bu kadar zor geçeceğini hiç düşünmemiştim 😓
Zehra9616 Htcerdogn aslinda hersey yeni basliyo canim bunlar 2.tremesterde gecicek 3. De tekrar gelicek sonrasi dogum falan derken temelli gecip gidicek😊
Buo Bulantılarınızda prilam kullandınız mı? Benim mide yanmama iyi geliyor, 14 haftayım hala kullanıyorum. Doktora danışılmalı tabi. Yağlı ve salçalı yemek arttırıyor bazen o zaman da ayvanın iyi geldiğini söyleyebilirim, kişiden kişiye değişebilir elbette ama doğal yöntem olarak ayva favorim.