EKARATAS Hanımlar genital bölgesinde kararma olan var mı çok utanarak yazyrm ama inanın ben bu durumdan hiç memnun değilim varsa bir fikriniz ve benmle paylasrsanz çok memnun kalırım🙏
Yagmurdgdgn13 EKARATAS hamilikte oluyo canım ama doğumdan sonra açılıyor rengi. Benimki kabuk kabuk dökülüp eski rengine dönmüştü.
Zehra9616 EKARATAS onceden varsa gecici bi cozumu yok hamilelikte olduysa dogum sonrasi duzelme ihtimali azda olsa var cnm
EKARATAS Zehra9616 oncedende vardı ama hamilelikte iyice arttı sanki ayy yani baktikca midem kalkiyo😄😄😄😄😄
Zehra9616 EKARATAS hahahaha ben okadar alistimki orasi sonradan takma gibi duruyo agda falan yaparken😂
Yagmurdgdgn13 EKARATAS neden ki açılır kız koltuk altı karın bölgesi falan da kararıyor zamanla düzeliyor
EKARATAS Zehra9616 Yahu heryerim bembeyaz maşallah 🧿bı orası böyle sanki maske yapmışım oraya Allahin gücüne gitmesinde patlican gibi yani 🤦😄😂😂😂😂🤦🤦😂😂😂
EKARATAS Yagmurdgdgn13 ah be yavrum benim her yerim bembeyaz bı ora tovbe yarabbim patlıcan gibi yani 😂😂😂
Beyzapp EKARATAS evet malesef bende de oldu ağda da yaptırsam dasanki temizlenmemis gbi duruyor inşallah geçer 🙄
Limonveannesii EKARATAS doğum sonrası geçmiyormuş yaşayanlar bizzat söyledi o yüzden doğum sonrası genital bölge beyazlatma işlemi yaptırmak istiyorum ben 3 seansta normale dönüyormuş
EKARATAS Limonveannesii ben görmeye dayanamiyorum başkası nasıl dayansin neyse şaka bı tarafa da ben öyle bı tedavi değilde daha çok krem ve ürünlerden kastetmiştim varmdr acaba diye
Zehra9616 EKARATAS syni benimde oyle sornadan montajli gibi🤣🤣 neler almadimki ise yarasin die ama maalesef annem pigmentler kararinca beyazlatmak imkansiz 😀
fenperest EKARATAS su urun cok tavsiye ediliyor. Aldim ama deneyemedim. Dogurmayi bekliyorum 😊 https://ty.gl/d8klg6fd0s