Cicilibicili dilarakocc ilk yıkamayı karışık yapmayın. Rengi atan falan olur sonra üzülürsünüz. Ben beyazlar ve renklileri ayırmıştım
Hilalbasak dilarakocc cnm bende beyaz ve renkliler diye yikadim bebegimin kiyafetlerini renk atma durumu olabilirr
Zehra9616 dilarakocc zaten 30 derecede yikicaksin bisi olmaz bende oyle yapmistim oglumda simdide oyle yaparim muhtemelen buz gibi suda renk akmaz
dilarakocc Cicilibicili hadi ya bi arkadaşa sormuştum o hepsini karışık yıkayabilirsin deyince öyle attım sonra anneme gösterdim o biraz kızdı galiba 🤦🏻♀️
Sertbas41 Canım bence bir arada yıkama çünkü ilk öyle yaptım hep renk attı şimdi aldıklarımı renk renk yıkıyorum rengi atınca çok üzülmüştüm sende aynı sıkıntı yaşamaman için söylüyorum ☺️
dilarakocc Ece003 benimkiler çoğu gri renkte arada 1-2 beyaz var 1-2 de sarı renk 30 dereceye atmıştım yarım saatliğe
Aysee_35 dilarakocc hadi ya 30 da bide renkler karıştı demek. Bende günlük hızlı programa atayım diyordum
EdaSunar ozgebebek kullan derim solan renkleri çekiyor bence memnun kalırsın ben neden fazla almamışım diyorum 🤦♀️
dilarakocc Aylinulu bizimkinde mini 30 programı vardı ona attık direkt düşük ısıda olunca bişey olmaz diye ama kararsız kaldım sormak istedim
Mervepera dilarakocc renk ayırıcı mendiller var onlarla yıkanır belki ama başka türlü imkansız nasıl bizimkiler yikanmiyorsa oda yikanmaz
dilarakocc Aysee_35 yok bende renk karışıklığı olmadı renkler düz duruyodu ama bilemedim 😂 anneme söyledigimde biraz kızmıştı niye ayrı atmadın diye ama oda herşey için çok erken diyor napayım insan özeniyor bende baktık olmucak atiyim dedim düşük programa
DamlaNur29 dilarakocc aynı sizin gbi düşünüp hediye gelenleri diğerleri ile yıkadım sonuc boya verdi ve siyahlastı diğerleri mecburen bizim deterjnla yıkmak zorunda kaldım beyaz olanları sonra kendi deterjaanıyla yıkadım