Sule_sc Kızlar merahaba. 2 aylık hamileyim fena halde gribe yakalandım ilaç kullanmak istemiyorum direniyorum ama artık dayanalıcak gibi değil.Acile gittim burun tıkanıklığı için okyanus suyu verdi hiç bir işe yaramıyo bde parol iç günde üç kere dedi ama korkuyorum daha çnce hiç kullandınız mı
Deletedmom623737 Sule_sc Parol kullana bilirsin bende kullanıyorm zaten parolun kendine faydası yok 😅
Sultannbstrk Sule_sc bende kullanıyorum sabah öğle akşam olmak üzere parola burun tıkanıklığı için fizyolojik serum kullandım fayda gördüm ve düz yatmadım yani oturur pozisyonda uyudum öyle olunca tıkanıklığım gitti çok şükür
rabiamustafa Sule_sc parolun bi.işe yaradığını düşünmüyorum boşuna içilen bi ilaç kendine hahrı yok bnce onun içilen bilen bitki çayları var denesenmi canım😒
Deletedmom154 Sule_sc gecen hafta griptim.Günde bir kere parol kullandım.3 gun tekrarladım ama akabindr ballı süt,zencefil zerdecal karabuber bal karışımı,sarımsaklı süt,vicks surdum yattim 4 güne toparladım
Sule_sc Deletedmom623737 öyle tabi ama yine de korkuyorum 🥺 zaten bi yazınokudum sizinle beraber bebekte hastalanır diye onun bile vicdan azabını çekiyorum şu an.Hastalığın tek iyi gelen tarafı 3 gündür bulantım yok rahatım 😂